Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

PxC exigeix millores i manteniment a les instal·lacions esportives de Salt

Plataforma per Catalunya (PxC) al municipi saltenc ha exigit a l’Ajuntament el compromís d’acabar amb les mancances que pateixen les instal·lacions esportives a Salt i un manteniment real.

 La delegació de Plataforma per Catalunya va rebre aquest dijous passat les queixes dels pares i mares que porten els seus fills a practicar diverses activitats esportives al municipi, fent ús de les instal·lacions públiques que estan destinades a aquestes. Van ser sobretot els pares i mares que porten els seus fills a jugar a futbol els que han trencat el silenci per denunciar davant PxC que el consistori té completament deixades les instal·lacions destinades a aquesta pràctica.

Pel que fa al camp de futbol del Salt, denuncien que hi ha goteres als vestidors dels jugadors, a més a més, els lavabos de les dones fa més d’una setmana que no s’hi pot entrar, les tanques del camp estan en molt mal estat i en reiterades vegades les dutxes pateixen problemes de legionel·la.La xarxa de les porteries està arrancada i la brutícia i manca de manteniment al perímetre del camp és evident, de la mateixa manera que hi ha passants de cables elèctrics trencats.

Per una altra banda les instal·lacions esportives de Les Guixeres, que fa temps pateixen manca de manteniment i les quals han sigut en reiterades vegades tema de debat al plenari municipal, tot i les promeses reiterades del govern, segueixen igual. No s’ha incorporat el conserge promès per tal de vetllar pel recinte. Els lavabos estan en mal estat i alguns fora de funcionament, així com un gran forat a les tanques delimitadores dels camps de tenis o el mal estat dels bancs i graderies que hi ha, arribant fins a la megafonia que està literalment fosa.

El Grup Municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) ha exigit que d’una vegada per totes hi hagi un manteniment real a les instal·lacions esportives de Salt, ja que “hi ha molts de nens i nenes que paguen per gaudir d’aquestes instal·lacions i per això l’ajuntament com a administració té l’obligació de mantenir-les en bon estat. Cal que el govern abandoni el despatx per resoldre els problemes que de veritat afecten els veïns de la vila” ha manifestat Sergi Fabri, portaveu de PxC a l’Ajuntament de Salt.

Plataforma per Catalunya (PxC)

Latest Posts

spot_img

un xic de tot