Dilluns, maig 20, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès regala 2.001 premis directes als clients

L’Espai Gironès regala 2.001  premis directes als clients que comprin al centre

La campanya comença avui i fins el 26 de març o fins a esgotar existèncis es podrà participar per “atrapar” patinets elèctrics, tauletes, altaveus, targetes regal, entre molts altres premis  

Odissea a l’Espai, vol incentivar les compres després de la reobertura permesa de dilluns a divendres i se segueix reivindicant que deixin obrir els 11 establiments de restauració

L’Espai Gironès posa en marxa una nova campanya Odissea a l’Espai per repartir als clients que facin compres d’un mínim de 40 euros 2.001 premis directes. Des del 8 de març i fins el dia 26 (o fins a esgotar existències) hi haurà habilitat un punt d’atenció a la Plaça del Foc, on des de les 10 del matí fins a les 13h, i a la tarda de 16h fins a les 20h, els participants podran pujar a una nau espacial i per mitjà d’una pantalla interactiva “atrapar” regals molt diversos, entre els quals hi ha patinets elèctrics, tauletes, auriculars, altaveus, smartbands, targetes regals i altres. Una mateixa persona pot participar un màxim de dues vegades cada dia i el premi s’entregarà directament al guanyador. 

L’Espai Gironès porta a terme periòdicament campanyes per retornar als clients la confiança depositada en el centre comercial. Aquesta campanya s’emmarca, un cop més, dins el context actual per incentivar i ajudar en les compres amb una acció de regals directes.

Recordem que l’Espai Gironès va reobrir les portes l’1 de març, de dilluns a divendres, i s’ha acabat per ara una situació de discriminació en relació a la resta de comerços. Queda pendent però que el Govern deixi reobrir els establiments de restauració (n’hi ha 11 al centre comercial). Amb l’excepció del take away que fan només alguns establiments han de mantenir les portes tancades, amb un tracte discriminatori en relació a la resta del sector. 

Espai Girones de Salt

L’Espai Gironès  es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. El centre comercial ha fet una inversió de 190.000 euros el 2020 i de gener a maig d’aquest any 2021 invertirà 135.000 euros més per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat. S’ha demostrat en tot moment que és un espai segur tant per als clients com per als treballadors. 

L’Espai Gironès ha aplicat un gran nombre de mesures: control del flux de trànsit  i de l’aforament, reforç de la neteja i de la desinfecció, regulació de l’ús d’ascensors, dispensadors de gel hidroalcohòlic, controls de l’estat de l’aire i temperatura, i  punts d’entrega de mascaretes i guants, així com personal contractat per informar als visitants de totes les mesures i comprovar que es compleixen, i estem a la seva disposició per tot el que necessitin.  Unes mesures que en tot moment han estat respectades pels visitants. 

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot