L’Espai Gironès reparteix més de 10.000 euros en vals per anar als restaurants i al cinema

Durant la campanya, que comença avui i s’acaba el 22 de maig, es lliuraran prop d’un miler de vals d’entre 10 i 100 euros  

La iniciativa s’adreça especialment a sectors molt afectats per la pandèmia i també a retornar als clients la confiança en el centre 

L’Espai Gironès inicia a partir d’avui i fins al 22 de maig una nova campanya per premiar als clients i dinamitzar el centre comercial, en aquest cas adreçada especialment a sectors molt afectats per la pandèmia, com és el cas de la restauració i els cinemes. La iniciativa, que porta per nom Food&Films–L’Atracció Espacial consisteix en regalar vals d’entre 10 i 100 euros per consumir als restaurants i anar als cinemes, i també vals per prendre directament una consumició. Aquests vals seran vàlids fins al 31 de juliol. 

Per participar en la campanya cal adreçar-se a l’estand situat a la zona de restauració, de les 11:30h a les 14:30h i de les 16:00h a les 19:00h, i registrar-se. Tot seguit, s’ha de prémer el botó d’un martell còsmic i a la pantalla apareixerà si s’ha guanyat un dels premis. En cas de guanyar-lo, l’usuari rebrà un correu electrònic que haurà de mostrar al punt d’informació juntament amb el seu DNI. Cada vegada que es presenti un tiquet de compra realitzada a qualsevol establiment del centre comercial durant el període de la promoció, per valor igual o superior a 20 euros, s’obtindran dues tirades de participació. També es podrà provar sort una vegada més si se segueixen les xarxes socials del centre comercial o es comparteix una story relacionada amb la campanya.             

Cinemes Odeon Salt

Aquesta acció s’inclou en el conjunt d’iniciatives que es duen a terme al centre comercial per retornar als clients la confiança dipositada en ells durant tot el període de tancament. 

Recordem que l’Espai Gironès va reobrir les portes l’1 de març, primer de dilluns a divendres i posteriorment també els caps de setmana, i es va acabar amb una situació de discriminació en relació a la resta de comerços. Fins el 26 d’abril el Govern no va permetre reobrir els establiments de la zona de restauració (n’hi ha 11 al centre comercial). Aquests establiments han hagut de mantenir les portes tancades durant molts mesos, amb un tracte discriminatori en relació a la resta del sector, que finalment s’ha acabat. 

L’Espai Gironès  es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. El centre comercial ha fet una inversió de 190.000 euros el 2020 i de gener a maig d’aquest any 2021 de 135.000 euros més per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat. S’ha demostrat en tot moment que és un espai segur tant per als clients com per als treballadors. 

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí