Dilluns, octubre 2, 2023
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès celebra el 16è aniversari premiant als clients amb targetes regal

Durant la campanya, que comença avui i s’acaba el 29 de maig, es reparteixen cada dia 16 targetes de 20 euros a 16 persones

L’Espai Gironès inicia a partir d’avui i fins al 29 de maig una nova campanya coincidint amb el seu 16è aniversari per premiar un cop més als clients i seguir dinamitzant el centre comercial. Cada dia i fins el 29 de maig es repartiran 16 targetes regal de 20 euros a les 16 primeres persones que s’adrecin, a partir de les 12h, al Punt d’Informació amb un o dos tiquets de compra que sumin un mínim de 30 euros. Les targetes seran vàlides fins al 31 de desembre d’aquest any. 

Aquesta campanya es duu a terme després de la que s’ha fet adreçada especialment a sectors molt afectats per la pandèmia, com és el cas de la restauració i els cinemes, i que ha tingut un gran èxit. La iniciativa ha consistit en regalar vals d’entre 10 i 100 euros per consumir als restaurants i anar als cinemes, i també vals per prendre directament una consumició. 

Aquestes accions s’inclouen en el conjunt d’iniciatives que es duen a terme al centre comercial per retornar als clients la confiança dipositada en ells.

L’Espai Gironès  es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. El centre comercial ha fet una inversió de 190.000 euros el 2020 i de gener a maig d’aquest any 2021 de 135.000 euros més per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat. S’ha demostrat en tot moment que és un espai segur tant per als clients com per als treballadors. 

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot