Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

L’Ajuntament de Salt crea una parada de taxis al costat de la Mirona

Taxistes i Mirona faran descomptes als usuaris del servei

L’Ajuntament de Salt ha creat una nova parada de taxis al carrer Amnistia Internacional, al costat de la Sala La Mirona. La cooperativa Gitaxi, que agrupa la majoria de taxistes de Salt i Girona, oferirà descomptes i un preu fix per anar a la sala, que al seu torn farà descomptes en les consumicions als que vinguin en taxi i els donarà entrada gratuïta a la discoteca.

La voluntat de l’Ajuntament, GiTaxi i la Mirona és fomentar l’us del taxi compartit per accedir i tornar de la sala, i d’aquesta manera millorar la mobilitat i reduir els desplaçaments en vehicle privat i de retruc els accidents de trànsit.

Per la festa de cap d’any els taxistes faran un deu per cent de descompte a tots els usuaris que es desplacin a la Mirona des de Girona, Fornells, Sarrià, Salt o Vilablareix. A partir del cap de setmana següent, al servei Taxi Jove de GiTaxi s’hi afegirà una tarifa fixa de 9€ entre la parada de correus a Girona i la Sala La Mirona, mantenint el deu per cent de descompte per qualsevol altre origen urbà.

Per la seva banda, la sala farà un descompte d’un euro en una consumició a cadascun dels ocupants del taxi i als que arribin a partir de la una de la matinada els donarà accés gratuït a la discoteca.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot