PArc Hospitalari

S’ha planificat una estratègia amb el sector públic i privat per fer front al previsible augment de casos de SARS-CoV-2.

La Regió Sanitària de Girona ha previst fer una reorganització de la capacitat d’hospitalització a la demarcació per fer front a l’augment de casos de SARS-CoV-2. Aquesta estratègia es basa en el treball conjunt dels hospitals i centres sociosanitaris del Sistema de Salut de Catalunya, les clíniques privades i altres equipaments.  

Tots els hospitals del SISCAT a Girona estan augmentant la seva capacitat de llits convencionals, i també s’hi ha incorporat els centres privats com són la Clínica Bofill, la Clínica Onyar i la Clínica Santa Creu de Figueres. Aquests darrers centres ja estan a disposició i avui mateix s’han començat a derivar pacients del Centre Sociosanitari la República de l’Institut D’Assistècia Sanitària a la Clínica Bofill per tal de poder augmentar la capacitat de resposta  de l’Hospital Santa Caterina de Salt per atendre pacients.

Els centres del SISCAT i els centres privats també estan adaptant les seves estructures per poder disposar de llits amb ventilació mecànica i atendre els pacients més greus, com també l’Hospital Trueta, el Santa Caterina i la Clínica Girona estan adaptant nous llits hospitalaris per poder incorporar-los com a llits d’UCI.

També s’estan treballant opcions per atendre pacients en altres equipaments com ara hotels o similars que s’espera que es vagin concretant properament.

Aquesta reorganització comportarà que els professionals sanitaris d’aquells centres sanitaris o serveis que tinguin una davallada d’activitat, puguin donar suport als centres que ho necessitin.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí