Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

CICLE KM0 AL PASSEIG CIUTAT DE GIRONA

Cicle KM0, el cicle de vermuts musicals, que neix amb l’objectiu de ser una mostra d’alguns dels nous talents de les comarques gironines.

A la vegada, és un cicle que té voluntat formativa: els alumnes de Grau Mitjà d’Etecam (imatge i so), conjuntament amb els professors d’aquest centre de Formació Professional, seran els encarregats de desenvolupar tota la producció tècnica del cicle, des de la pre-producció fins a la sonortizació de l’edeveniment.

Una combinació d’artistes emergents i futurs tècnics per retornar la música als carrers.

Programa KM0: 

Dissabte 10 d’abril:
11:30h | Actuació de Vinnie Kairos

Vinnie Kairos
Preu: gratuït
Lloc:Passeig Ciutat de Girona, Salt
Hora: 11.30h Inici del concert-vermut

Sinera és un viatge pel món interior de Vinnie Kairos que compta amb l’acompanyament de l’Home Estàtic i l’incondicional suport de Mad Phi; una experiència basada en la sonoritat de la música popular catalana i la potència de ritmes crus i contundents. En aquest LP només s’utilitzen mostres de música catalana com a “samples” per a definir la part instrumental. A nivell líric, és una mirada introspectiva que analitza a fons tots els punts de llum i ombra que conviuen dins l’imaginari de l’artista

Dissabte 17 d’abril:
11:30h | Actuació de Blanc Fosc

Blanc Fosc
Preu: gratuït
Lloc:Passeig Ciutat de Girona, Salt
Hora: 11.30h Inici del concert-vermut

Blanc Fosc és un grup format per 4 joves de disset anys que comparteixen gustos, passions i ambicions. El projecte va néixer arran del confinament de 2020, amb l’intenció de crear un repertori divers, i començar La trajectòria de Blanc Fosc no és gaire extensa. Creat l’any 2020 durant el confinament, les causes la motivación que tenien per crear un grup i la gran amistat que compartien entre ells. La banda està formada per quatre joves de disset anys . per Miquel Freixas, al piano i al baix elèctric, David Llop al saxo i a la bateria, Martí Múrcia a la bateria i a la guitarra i Nora Ausellé a la veu i també pot tocar el piano, però no el toca. L’estil encara està per decidir però semble que tendeix cap El seu primer concert va ser el 18 de juliol a la Cellera, dins el festival A Tocar! A partir d’allà degut a la pandèmia de la Covid-19 no han pogut fer més concerts però sí que treuran un nou single anomenat “Feel Alive”.

Dissabte 24 d’abril:
11:30h | Actuació de Genni & Aleks Locksmith

Genni & Aleks Locksmith
Preu: gratuït
Lloc:Passeig Ciutat de Girona, Salt
Hora: 11.30h Inici del concert-vermut

Gennipher Frias Almonte (amb el pseudònim o nom artístic GENNI) és una vocalista gironina que té 21 anys amb arrels de la República Dominicana. Des dels 17 anys que es dedica professionalment a la música. Va començar el 2017 en la formació Black Music Big Band (Big Band escola de Girona especialitzada en Funk i Soul) On ha tingut la oportunitat d’actuar en sales de concerts i festivals com el Black Music Festival, Festival Emergent, Apol·lo de Barcelona, ​​Auditori de Girona, entre d’altres. El 2017 va començar a Mainasons, grup de música infantil catalana versionada a estils musicals moderns. En 2019 continuà la seva carrera com a actriu i vocalista en grup infantil País de Xauxa (companyia d’espectacles familiars amb 25 anys de trajectòria).

Dissabte 1 de maig:
11:30h | Actuació d’Alaire

Alaire
Preu: gratuït
Lloc:Passeig Ciutat de Girona, Salt
Hora: 11.30h Inici del concert-vermut

Alaire neix a Girona al començament de l’any 2018 fruit de l’amistat entre les components i les inquietuds musicals de les mateixes. Després d’haver compartit diversos projectes musicals a Irlanda i Girona, decideixen unir-se per crear aquesta nova composició grupal. Alaire és un grup de música format per quatre dones multi instrumentistes. Les components (Catalunya, Irlanda i Andalusia) fusionen la rumba, ritmes llatins, folk celta i el flamenc, creant una música animada i alhora delicada. El grup es caracteritza per la varietat d’instruments que apareixen al seu repertori, l’harmonització de les seves veus i el valor i la cura en les composicions de les seves lletres les quals parlen, entre altres coses, del creixement personal, el compromís amb la transformació social i el feminisme.

Dissabte 8 de maig:
11:30h | Actuació de Marcel Torres Duo

MARCEL TORRES DUO
Preu: gratuït
Lloc:Passeig Ciutat de Girona, Salt
Hora: 11.30h Inici del concert-vermut

Marcel Torres és un jove talent de la guitarra. Nascut a Girona cursà els seus estudis musicals a l’Escola Superior de Música de Barcelona i acompanyat dels consells del mestre Àlex Garrobé, s’especialitzà en la interpretació de la música clàssica i, sobretot, contemporània. Un enorme interès per tots els estils de música el porten a definir un perfil artístic eclèctic. Es nodreix dels móns del jazz, la música moderna, la música electrònica i la improvisació amb l’ajuda de músics com en Dani Pérez o Agustí Fernandez. Aquest darrer any 2018, participa en projectes col·lectius com la Òpera Brúndibar del Teatre lliure amb la Orquestra Barcelona 216, el concert d’improvisació dirigida de l’Esmuc Ensemble a l’Auditori o el cicle de concerts “Silenci, fem música” del Museu de la Música de Barcelona.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot