Dimarts, març 28, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès regala 170 experiències per celebrar el 17è aniversari 

Des d’avui i fins al 6 de juny es regalaran ulleres de sol i es podrà aconseguir experiències per a 2 persones

Hi ha 170 experiències gastronòmiques, d’aventura i culturals per gaudir a les comarques gironines 

L’Espai Gironès regalarà des d’avui i fins al 6 de juny 170 experiències gastronòmiques, d’aventura i culturals, per a dues persones cadascuna, per gaudir a les comarques gironines. A més a més, només per participar tots els visitants s’emportaran unes ulleres de sol com a obsequi. Aquesta iniciativa, que es porta a terme per celebrar el 17è aniversari del centre comercial, s’allargarà fins al dilluns 6 de juny inclòs, un festiu en el qual l’Espai Gironès tindrà totes les botigues obertes. 

Entre les experiències que es regalen hi ha sortides en veler, rutes a cavall, excursions en segway entre volcans, tast d’embotits, tast i taller de formatges, visites i tast de vins a cellers, degustacions de cerveses i visites culturals a monuments i pobles històrics, entre d’altres.

Les persones que hi vulguin participar han de presentar al Punt d’Informació 1 o 2 tiquets que sumin un mínim de 40 euros i, després de facilitar les seves dades, han d’escollir unes ulleres de sol que s’emportaran com a regal segur. Dins la funda d’aquestes ulleres descobriran si a més a més també els hi ha tocat una de les 170 experiències. Si guanyen l’experiència se’ls hi farà entrega, al mateix moment, del val regal corresponent. 

La participació està limitada a 2 cops al dia per persona. L’horari d’atenció per a poder participar és de 10h a 14h i de 16h a 20h.

El 25 de maig l’Espai Gironès fa 17 anys plenament consolidat com a gran centre comercial de referència al territori.

Recordem que a l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

Latest Posts

spot_imgspot_img

un xic de tot