Apadrinen l’escultura de la cara de Salvador Dalí de l’Espai Gironès

Avui s’ha fet un acte amb la presència de l’alcalde de Salt i s’ha col·locat una placa per identificar-lo 

Forma part del projecte Apadrinem escultures d’Amics de la Unesco i es compta també amb la col·laboració de l’INS Salvador Sunyer

L’escultura de la cara de l’artista empordanès Salvador Dalí “El Dalí de l’Espai” està des d’avui apadrinada i aquesta peça instal·lada l’any 2005, de Willem Joost de Vries, ja disposa d’una placa que identifica les seves característiques, amb senyalització de codi QR. Aquesta iniciativa forma part del projecte Apadrinem Escultures, d’Amics de la Unesco, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salt i de l’INS Salvador Sunyer Aymerich. Aquest projecte, educatiu i ciutadà, fa difusió de les peces artístiques i fomenta el seu coneixement. A l’acte hi ha assistit l’alcalde de Salt, Jordi Viñas; la presidenta d’Amics de la Unesco a Girona, Dolors Reig; i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà. 

Posteriorment s’ha fet una explicació per part de l’alumnat del treball realitzat durant el curs 2021-22, en un acte al mateix Institut. 

Aquesta acció s’emmarca dins la línia que segueix l’Espai Gironès de la seva implicació amb el món cultural i social del territori.  

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí