Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Ajuntament de Salt adquireix l’antiga llar d’infants El petit jardí

L’Ajuntament de Salt adquireix l’edifici de l’antiga llar d’infants El petit jardí per 385.000 euros

Està situat a la cruïlla entre la plaça Catalunya i el carrer Abat Oliva i té 390 metres quadrats de superfície

A hores d’ara des del consistori s’està estudiant els usos futurs amb l’objectiu que es converteixi en un equipament de proximitat

 L’Ajuntament de Salt ha comprat l’edifici de l’antiga llar d’infants El Petit Jardí, una inversió que s’ha situat en els 385.000 euros. Situada al carrer Abat Oliva, a la cruïlla amb la plaça Catalunya, té una superfície de 390 metres quadrats dividits en planta baixa i dos pisos més.

Amb aquesta adquisició s’ha executat una inversió prevista i des del consistori a hores s’ha iniciat l’anàlisi de quins podrien ser els seus usos futurs i quin encaix podrien tenir els diferents projectes què es poden plantejar a l’hora de situar-los a l’edifici.

El regidor de Territori de l’Ajuntament de Salt, Àlex Barceló, explica que “edificis com el de l’antiga llar d’infants El petit jardí ens permeten treballar en l’objectiu de potenciar els equipaments de proximitat als barris de Salt i és un nou pas per consolidar la línia d’inversions prevista aquest mandat”.

 Barceló també afegeix que “la compra de l’edifici també ens permet consolidar una altra línia de treball com és el de l’esponjament urbanístic perquè evitem que, en aquest immoble, s’augmenti l’edificabilitat”.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot