Concert gratuït a l’Espai Gironès amb alumnes de l’escola Espai Jazz de Bescanó

L’actuació, que es fa dissabte a les 18h en col·laboració amb Fnac, està inclosa dins el Festival Simfònic

Un grup d’alumnes de l’escola Espai Jazz de Bescanó oferirà dissabte 11 de juny, a les 18h a la plaça del Foc de l’Espai Gironès, un concert gratuït que compta amb la col·laboració de Fnac, i està inclòs dins la dotzena edició del Festival Simfònic. Es tracta d’una diada de 100 concerts simultanis i gratuïts en el que hi participen més de 5.000 alumnes d’escoles de música de Catalunya i les Illes Balears. Enguany totes les escoles de música participants interpretaran al mateix temps la cançó Illes dins d’un riu, en honor al padrí de l’esdeveniment d’aquesta edició: Tomeu Penya. 

Aquesta acció s’emmarca dins la línia que segueix l’Espai Gironès d’implicació social i cultural amb el territori. El 25 de maig el centre comercial va fer 17 anys plenament consolidat com a gran centre comercial de referència. 

Recordem que a l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí