Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Primark arriba a Girona amb una botiga a l’Espai Gironès

Primark arriba a les comarques de Girona amb una botiga a l’Espai Gironès

La companyia internacional de retail que ofereix moda d’alta qualitat a preus assequibles obrirà una botiga en el centre comercial el 2022

Primark obrirà la seva primera botiga a les comarques gironines a l’Espai Gironès l’any vinent. La nova botiga disposarà de més de 3.700 metres quadrats d’espai comercial, distribuïts en dues plantes, amb les darreres tendències en moda per a dones, homes i mainada, amb una oferta també de calçat i complements, a més de roba interior i articles per a la llar.

La botiga comptarà amb un accés únic des de la part interior del centre comercial. En aquest nou espai, els clients de Primark trobaran les darreres tendències en moda, les noves gammes de productes sota llicencia i articles essencials per al dia a dia, tot a preus assequibles.

La companyia internacional de retail genera una gran demanda a les ciutats on està instal·lada, per la seva oferta de qualitat i els seus preus. I crea un gran nombre d’oportunitats de treball amb cada botiga que obre. Primark ofereix “moda increïbles, a preus increïbles”, i és una de les grans marques internacionals que aposta per Espai Gironès. 

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, manifesta la gran satisfacció per l’arribada al centre comercial d’una marca d’aquestes característiques. “L’aposta que ha fet Primark ens omple d’orgull. Estem molt contents que un altre operador de referencia s’instal·li a l’Espai Gironès i ho valorem com una mostra de la confiança i satisfacció que genera el centre comercial y com a exemple de gran èxit”. 

Por la seva banda Carles Inacio, director general de Primark per Espanya i Portugal  manifesta: “Estem encantats amb l’obertura de la nostra primera botiga a l’Espai Gironès, la primera de les comarques de Girona. Es tracta de la setena botiga a Catalunya i ens sentim molt satisfets de poder oferir la nostra “moda increïbles, a preus increïbles” als nostres clients de les comarques de Girona i zones del voltant”. 

Finalment l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha destacat: “des de l’Ajuntament ens alegrem pel fet que empreses com  Primark apostin per instal·lar-se al territori i que, a més, a l’hora de crear sinèrgies amb el mercat laboral de Salt, col·laborin amb els serveis locals d’ocupació com l’EMO (Espai Municipal d’Ocupació), tal i com estan fent en aquets moments durant el procés de selecció de personal per a la botiga que obriran al nostre municipi”.

Recordem que l’Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

L’Espai Gironès ha fet una inversió de 190.000 euros el 2020 i de gener a maig d’aquest any 2021 de 135.000 euros més per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat. S’ha demostrat en tot moment que és un espai segur tant per als clients com per als treballadors. 

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot