Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Càstings, desfilades i sortejos a l’Espai Gironès

Càstings, desfilades i sortejos a  la Setmana de la Moda de l’Espai Gironès 

L’esdeveniment, que se celebrarà del 6 al 16 d’octubre, aproparà un cop més les darreres tendències de la moda i inclou sortejos per als clients del centre comercial 

Les inscripcions als càstings, que aquest any no tenen límit de talles, es poden fer per mitjà del web www.fashionespai.cat

La Fashion Espai, que se celebrarà del 6 al 16 d’octubre, amb càstings, desfilades i sortejos, acostarà al públic les darreres tendències de la moda de tardor i hivern. Ja s’han obert les inscripcions per mitjà del web www.fashionespai.cat i fins al 8 d’octubre es podrà participar als càstings i al concurs de models. Els càstings estan oberts a les persones d’entre 16 i 28 anys que hi vulguin participar i que tinguin una alçada mínima de 1,75m els homes i de 1,65m les dones. Aquest any com a novetat no es demanarà un límit de talla. 

D’entre les persones inscrites se seleccionaran 10 semifinalistes. La semifinal  tindrà lloc el 13 d’octubre, de 17h a 20h i un jurat seleccionarà quatre finalistes. El guanyador s’escollirà per mitjà d’una votació popular a les xarxes socials. El premi serà un contracte de representació amb l’agència de models Towanda Models i un book de fotografies amb el prestigiós fotògraf de Barcelona Sergi Jasanada; cursos de formació amb Towanda Models; un cap de setmana d’allotjament a l’Hotel Royal Passeig de Gràcia, amb bitllets d’AVE i esmorzar inclòs pel guanyador i un acompanyant; i un dinar o sopar per a dues persones al restaurant Green.co. 

Entre tots els participants als càstings se sortejarà una targeta regal de 200 euros, que s’entregarà el dissabte 9 d’octubre, durant la primera desfilada. 

En aquesta edició i com a novetat també hi haurà un Càsting de famílies reals, el 12 d’octubre, de 17h a 20h, en el qual se seleccionaran 3 famílies semifinalistes. També es farà una votació popular a través de les xarxes socials i el premi per a la família guanyadora serà una targeta regal de 200 euros. 

Està previst que a les desfilades hi participin Sandra Torelló, guanyadora de l’edició de 2019, i Ángel Geriach, guanyador de l’edició 2020. 

Durant la campanya i  presentant tiquets d’una compra mínima de 20 euros a l’estand de la Plaça del Foc, els clients del centre comercial entraran en el sorteig de quatre targetes regal Espai Gironès de 150 euros. 

Les desfilades dels dissabtes 9 i 16 d’octubre a les 18:00h. van a càrrec de models professionals de la prestigiosa agència Towanda Models. A diferència de l’any passat que per motius de la pandèmia les desfilades van ser on-line, enguany seran presencials al pàrquing exterior amb un aforament limitat i aplicant les mesures de seguretat. Les entrades són gratuïtes i es podran recollir a l’estand ubicat a la Plaça del Foc.  

L’entrega de tots els premis (amb l’excepció del càsting de models) es farà el dissabte 16 d’octubre a partir de les 18:00h. al pàrquing exterior

L’aposta per la moda com a cultura i per donar oportunitats als joves que vulguin obrir-se camí en aquest sector es manté ferma a l’Espai Gironès. 

Recordem que l’Espai Gironès es va reafirmar com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. Aquesta mateixa política se segueix en tots els centres gestionats per Multi Spain Management, obtenint tots la certificació de màxima seguretat.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot