Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Comença el Nadal a l’espai Gironès

L’Espai Gironès engega la campanya de Nadal amb un concert i encesa de llums 

El tradicional acte es farà divendres a les 18h, a la Plaça del Foc, i hi haurà una actuació del duet musical Caravan Blues 

L’Espai Gironès estrenarà la temporada nadalenca aquest divendres 18 de novembre, a les 18h, amb el tradicional acte d’encesa de llums que decoraran les instal·lacions del centre comercial. Es comptarà amb una actuació del grup acústic gironí Caravan Blues, que oferiran cançons nadalenques, entre altres incloses al seu repertori de música d’estil jazz, soul, blues i clàssics del pop. La seva música viatja pels sons del blues (Muddy Waters, Gary Moore, Ray Charles, Etta James, Eric Clapton, Beth Hart…) i dels clàssics del pop (Pink Floyd, Supertramp, Tina Turner, Patti Smith, Bob Dylan, Bonnie Tyler, Peter Frampton…) amb un segell personal molt atractiu.  L’acte, que és gratuït i obert a tothom, es durà a terme a la planta principal del centre comercial, a la Plaça del Foc. 

A partir de divendres les instal·lacions de l’Espai Gironès lluiran la decoració de Nadal, que il·luminarà tots els racons del Centre Comercial amb lluminària LED. Aquesta mesura, que ja es va implementar fa uns anys, aposta per a l’estalvi energètic i per minimitzar al màxim la despesa econòmica, sense perdre l’essència d’aquestes festes i la dinamització dins del centre comercial. Els últims anys també, l’Espai Gironès ha acompanyat la tradicional encesa de llums amb actuacions musicals.

Amb aquest tipus d’esdeveniments el centre comercial vol oferir, una vegada més, als seus visitants la seva vessant d’oci, de cultura i de compromís amb el territori i retornar la confiança amb el centre.  

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes. 

Latest Posts

spot_img

un xic de tot