Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

La 5a Fira del Llibre Torna al Passeig dels Països Catalans

La 5a Fira del Llibre Torna al Passeig dels Països Catalans el 3 de Juny

La Fira del Llibre, un event emblemàtic per als amants de la lectura, celebra la seva cinquena edició aquest any. Es durà a terme el proper dia 3 de juny, des de les 16 h fins les 21 h, al Passeig dels Països Catalans, just davant del pavelló d’esports. Els organitzadors de l’event conviden a tots els interessats a participar i gaudir de les nombroses parades i activitats programades per aquest dia.

Els visitants podran descobrir una gran varietat de parades, incloent-hi les de llibres i de punts de llibre, a més a més, hi haurà una secció dedicada als jocs amb la col·laboració del GAROU Centre Cultural Educatiu i Lúdic. No es perdin l’oportunitat de participar en aquesta celebració de la literatura i la cultura a Salt.

Els més petits, fins als 12 anys, també estan convidats a unir-se a la diversió. Podran muntar la seva pròpia parada per vendre o intercanviar les joguines que ja no vulguin. I així s’asseguren que les joguines obtinguin una segona vida.

Per a aquells que busquen una mica més d’entreteniment, hi haurà un espectacle de titelles a càrrec de Xavier Margenat, així com bombolles de sabó gegants a càrrec de Diverfesta.

A partir de les 19h, els assistents podran gaudir de la presentació del llibre “El meu Salt i el del futur: 40 anys d’independència”, amb Miquel Berga i Agnès Cabezas. L’editorial REREMUS tindrà una parada de llibres i es comptarà amb la presència d’escriptors com Josep Viñas, Frederic Mayol i Raquel C.G., que estaran signant les seves obres.

A les 19:30h, hi haurà una cantada d’havaneres, acompanyada de delicioses galetes i rom cremat.

Amb una gran varietat d’activitats i una rica selecció de llibres, la 5a Fira del Llibre promet ser un dia fantàstic ple d’activitats i llibres.

Si teniu alguna pregunta, podeu contactar amb els organitzadors de l’event, Benet al 669022589 i Júlia al 650755567.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot