Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

Festa Major de La Farga

La Farga celebra 50 anys.

L’escola de Salt, La Farga celebra els seus 50 anys amb una FESTA MAJOR.

La Festa fa dies que va començar, però oficialment s’iniciarà el dijous 15 de juny a les 18.15h amb el Pregó de Festa Major, una batucada amb la Banda del Rec juntament amb els alumnes de i5 i 5è. I un pilar amb els Marrecs de Salt i concert d’en Rikus.

Divendres 16 haurà jornada de portes obertes de l’escola per exmestres i exalumnes, un sopar i concert de Fonso Castillo.

El dissabte 17 de juny amb un matí de jocs gegants al patí de l’escola, un cercavila amb els Gegants de Salt i Gegantons i Capgrossos de la Farga (nous inclosos), actuacions musicals, tastets i tallers en familia. La Festa Finalitzarà al vespre amb un fi de festa amb pirotècnia amb els Diables d’en Pere Botero.

L’Escola La Farga de Salt se situa a les portes d’un esdeveniment històric: la seva Festa Major en celebració dels 50 anys de l’escola. Amb una agenda farcida d’activitats, aquesta promet ser una festa inoblidable, on cada moment serà una celebració de l’orgull i l’esperança que envolta aquesta fita històrica.

50 anys!

Prepareu-vos per un cap de setmana de festa major, ple de música, jocs gegants, cercaviles i pirotècnia, on recordarem amb goig els últims 50 anys i brindarem amb esperança pel futur.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot