Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

La campanya solidària del Centre Comercial Espai Gironès porta recaptats 463 voluntaris i 50.010 minuts de donació

Fer treballs de millora de l’espai infantil de la Fundació Mona de Riudellots de la Selva; passejar gossos de la protectora d’animals del Pla de l’estany; i netejar el Parc de les aigües braves de la Pilastra per mitjà de pesca elèctrica. Són algunes de les activitats que els voluntaris de l’Espai del Temps,  la campanya solidària d’aquest Nadal de l’Espai Gironès  han dut a terme aquest cap de setmana. A banda de col·laborar en  les feines programades, els participants també han pogut conèixer la tasca que porten a terme aquestes entitats.

La iniciativa, que s’allargarà fins al 5 de gener, està essent un èxit ja que en 19 dies ja ha comptabilitzat 463 voluntaris que han donat 50.010 minuts.

 

Les activitats que s’han previst dins el Centre Comercial en el marc de la campanya solidària també estan tenint molt bona acollida. La projecció dissabte del documental  “Aproved for Adoption”,que es va fer en col·laboració amb Odeon Multicines Girona i DocsBarcelona va tenir molt bona acceptació així com les xerrades de les entitats col·laborades que es duen a terme durant el desembre per donar a conèixer la seva tasca. I els espectacles infantils a càrrec de La Minúscula,sobre la solidaritat i la cooperació per fer reflexionar als més petits, estan aplegant nombrós públic. Els propers espectacles d’aquesta companyia de teatre s’han programat per al divendres 23 de desembre i per el 4 de gener a les 18h. I el divendres 30 de desembre, a les 18h, es durà a terme el concert de Nadal a càrrec de Roger Berruezo.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot