Dilluns, maig 20, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

Comença la instal·lació de la nova gespa artificial del camp del futbol de la zona esportiva El Pla de Salt

Amb un pressupost de 174.883 euros, el termini d’execució previst de les obres és de sis setmanes

Aquest dijous 2 de setembre s’han iniciat els treballs per instal·lar la nova gespa artificial del camp de futbol de la zona esportiva El Pla de Salt. Quinze anys després de la seva inauguració i d’un servei intensiu per part dels clubs i entitats de la ciutat s’ha iniciat la substitució del paviment.

La primera fase dels treballs consistiran en la retirada dels rulls de la gespa vella i d’elements com les porteries i les banquetes per, i amb vist a la setmana vinent, començar la instal·lació de la nova superfície. Amb un pressupost de 174.883 euros les obres les durà a terme l’empresa Sports and Landscape i el termini d’execució previst està situat en les sis setmanes.

A banda de la col·locació de la nova gespa artificial al camp de futbol 11 i a la zona d’escalfament, el contracte també inclou diverses actuacions de manteniment preventiu durant els propers quatre anys i la instal·lació de xarxes para-pilotes darrere les porteries d’escalfament.

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, destaca l’inici d’unes obres que “formen part del pla d’inversions que tenim previst i que, any rere any, anem complint. Continuem treballant en tots els àmbits per millorar els serveis municipals adreçats als veïns i veïnes de la ciutat”.

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Jesús Vilaplana, explica que “amb la renovació de la gespa artificial es culminen dos anys de dignificació d’aquesta instal·lació, els quals han servit per a millorar el futbol base del nostre municipi”.

Segons ja s’ha informat i acordat amb els clubs esportius de la ciutat, mentre durin les tasques d’instal·lació de la nova gespa artificial els entrenaments i la resta d’activitats previstes al camp del Pla es portaran a terme al camp de gespa artificial de la zona esportiva de les Guixeres.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot