Dijous, maig 30, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Nova campanya informativa sobre la gestió dels residus a Salt

Nova campanya informativa de l’Ajuntament de Salt per millorar la implicació veïnal amb els residus

L’objectiu de la iniciativa és el d’evitar que s’aboquin les bosses d’escombraries a les papereres

S’ha iniciat la instal·lació de cartells informatius a les papereres del municipi on s’han detectat comportaments incívics recordant que incomplir amb aquesta ordenança comporta una sanció de 750 euros.

L’Àrea de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Salt ha posat en marxa durant els darrers dies una nova campanya informativa que, en aquest cas, se centra a conscienciar els veïns i veïnes de la necessitat de no abocar les bosses d’escombraries a les papereres del municipi. En aquesta línia, s’han començat a instal·lar cartells a les papereres del municipi on s’han detectat comportaments incívics, informant d’aquesta prohibició al mateix temps que es recorda que l’incompliment d’aquesta ordenança comporta una sanció de 750 euros.

El regidor de Serveis Urbans, Josep Valentí, explica que “continuem treballant en diverses línies i, una d’elles, és la de dur a terme campanyes informatives per conscienciar els veïns i veïnes de la necessitat de comportar-nos cívicament i, entre tots plegats, fer una gestió adequada dels residus”.

Valentí afegeix que “ara insistirem a evitar que es deixin bosses d’escombraries a les papereres, un fet que genera que se saturin i quedin inservibles”

L’ordenança ja existeix a Salt, però ara s’ha considerat adequat impulsar aquesta campanya per recordar la prohibició d’abocar bosses d’escombraries a les papereres. Durant els darrers dies s’han situat els cartells en alguns punts de l’Av. Països Catalans, i als carrers Teixidores, Doctor Sambola, Processó, Major i plaça de l’Estació.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot