Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

El ple de Salt, indignat amb el qualificatiu de “poble enemic dels animals”

La resta de grups critiquen les “formes” del regidor de Canviem Salt i com a ‘càstig’ la moció del tema que havia consensuat amb tots acaba sent rebutjada

Tots els grups del ple de Salt, excepte el regidor de Canviem Salt, Wilder Palacio –que n’era un dels signants i una de les cares més visibles–, es van mostrar ahir indignats amb el manifest que ha qualificat la vila com a “poble enemic dels animals” i la majoria van canviar com a càstig el sentit del seu vot en la moció per actualitzar l’ordenança d’animals que Canviem Salt havia consensuat amb tots els grups, que va acabar sent rebutjada.

[+] Llegir més

FONT: El Punt Avui


Un gat mort a la porta de l’àrea de salut

El ple de Salt desestima una moció després que el seu impulsor acusi Salt de ser «enemic dels animals»

24.01.2017 | 07:20

es imatges d’una càmera de seguretat revelen com dues voluntàries deixen un gat mort, embolicat amb una manta, a la porta de l’àrea de salut de l’Ajuntament de Salt. Això ho va revelar ahir la regidora de Salut, Sanitat i de la Gent Gran, Isabel Alberch. Alberch es va embrancar en una discusió amb el portaveu de Canviem Salt Wilder Palacio per una moció on el segon demanava una actualització de l’ordenança de tinença d’animals. Si la proposta de text shagués fet fa una setmana s’hauria aprovat sense problemes. La mateixa Alberch va indicar que tenen previst renovar una ordenança que encara inclou les sancions en pessetes i fa referència a llei del 1994, tal comn li va recordar Palacio.

[+] Llegir més

FONT: Diari de Girona

Latest Posts

spot_img

un xic de tot