Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès premia les seves New Faces amb un book de fotos professional

L’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A,  ha premiat les seves New Faces,  Marc Fernández i Alexandra Prat, amb un book de fotos professional que prèviament els dos joves s’havien fet en  un estudi d’un fotògraf especialitzat.  Els guanyadors, que són la  nova imatge de la campanya de rebaixes del Centre Comercial, van obtenir el títol en el marc de l’Espai Model Fashion Show 3, l’ esdeveniment molt innovador de la moda a Salt celebrat el passat mes d’octubre i que s’ha convertit en un referent. L’entrega del premi s’ha fet a les instal·lacions del Centre Comercial i a l’acte hi ha assistit el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.

Per Alexandra Prat, de 16 anys i d’Olot, no era la seva primera experiència com a model ja que el passat mes d’abril va ser escollida  una de les imatges de la campanya institucional de l’Espai Gironès; però per Marc Fernández, de 18 anys i de Tossa de Mar, l’Espai Model Fashion Show 3 ha representat el seu primer contacte amb aquest món. Els dos joves però van coincidir en que ha estat  “una gran oportunitat” per introduir-se en el món dels models.

Durant deu dies, del 5 al 15 d’octubre, l’Espai Gironès es va omplir de moda i a través de l’Espai Model Fashion Show 3 va apropar les noves tendències de la tardor-hivern als visitants. Un centenar de talents de la moda, van participar en les performances que es van dur a terme durant tres dies de forma simultània en una seixantena de botigues del centre comercial. La iniciativa va tenir molt bona resposta per part del públic que va poder interactuar amb els models que estaven col·locats als aparadors com si fossin maniquins. Els models es van escollir a partir de diferents càstings que van comptar amb més de 350 participants procedents de diferents punts de la demarcació.

Amb aquest esdeveniment l’Espai Gironès aposta clarament per la moda i per donar oportunitats als joves talents en aquest camp.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot