Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

El 4rt Mercat de les Ampas de Salt recapta prop de 1500€

El 4rt Mercat de les Ampas de Salt recapta prop de 1500€ amb la venta de roba, llibres i joguines de segona mà.

Nou associacions de mares i pares de les escoles i instituts de Salt s’han aplegat aquest dissabte al matí davant del Mercat municipal de Salt per oferir la quarta edició del Mercat de les Ampas de Salt. Una iniciativa organitzada per la Coordinadora d’Ampas de Salt i que ofereix roba, llibres i joguines de segona mà a preus populars. Aquest any hi han participat 8 escoles d’infantil i primària: Les Arrels, Les Deveses, El Gegant del Rec, La Farga, Silvestre Santaló, El Pla, l’Escola PIA i l’escola Fedac, i l’institut Salvador Sunyer i Aimeric.

L’objectiu del mercat és reutilitzar tot allò que les famílies ja no fan servir, oferir en aquestes dates nadalenques contes, joguines i roba a bon preu i alhora establir vincles i participar de manera conjunta totes les Ampas de la vila en una activitat. És un mercat que uneix a les AMPAS, ajuda a qui més ho necessita i alhora educa en el reciclatge i alternativa al consumisme.

Des de les 10h del matí i fins a les 14h la plaça de davant del mercat cobert de Salt s’ha omplert de gom a gom d’adults i infants que remenaven entre les diferents parades. A mig matí, s’han realitzat diverses subhastes de diferents joguines, patinents i bicicletes que buscaven el millor postor per emportar-se-les. També s’ha ofert xocolata desfeta per a tots els assistents. Finalment hi ha hagut un sorteig de tres paneres entre tots els compradors del mercat.

Els diners recaptats, que aquest any han arribat a la suma total de 1.489,61€, es destinaran a finançar activitats de cada AMPA i el material sobrant s’entregarà a entitats solidàries.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot