Dilluns, març 4, 2024
spot_imgspot_img

La Última

El Teatre de Salt cancel·la tota la programació de la temporada fins al juliol

La crisi derivada del COVID-19 ha provocat l’anul·lació de l’estrena d’Els Brugarol i l’exhibició d’espectacles com Una nit amb Mag Lari i Solitud

El teatre està treballant per reprogramar algunes de les funcions previstes de seguida que la situació ho permeti

Després de diversos ajornaments, el Teatre de Salt ha decidit cancel·lar totes les funcions previstes per a aquesta temporada fins al mes de juliol, com a conseqüència de l’aturada de l’activitat provocada per la crisi del COVID-19. D’aquesta manera, queden suspeses totes les funcions que formen part de la programació d’Els grans noms de l’escena a prop teuSalt a Escena i del Cicle de Teatre Amateur, així com també les activitats complementàries. Actualment el teatre treballa per reprogramar algunes de les funcions previstes de seguida que la situació ho permeti. 

Entre els muntatges que s’han vist afectats per la crisi sanitària hi ha Els Brugarol, l’obra escrita i protagonitzada per Ramon Madaula que s’havia d’estrenar el mes de març, i també espectacles com Una nit amb Mag Lari Solitud, previstos per a aquest mes de maig, entre d’altres. 

Els espectadors que hagin adquirit entrades podran sol·licitar la devolució de l’import per correu electrònic fins al 31 de maig. A partir d’aquesta data, els imports que no hagin estat reclamats es destinaran al projecte socio-educatiu d’àmbit local Escoles Tàndem, que impulsen la Fundació La Ciutat Invisible i Temporada Alta per treballar conjuntament amb l’Institut Salvador Sunyer de Salt en el marc de la iniciativa de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot