Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

La Food Truck Market&Co. tindra una perruqueria canina i una photo truck

La Food Truck Market&Co. amplia la seva oferta amb dues fashion trucks, una perruqueria canina i una photo truck

Amb aquestes noves incorporacions, que se sumen a l’oferta gastronòmica de les food trucks, hi hauran un total de 35 furgoteques del 13 al 15 d’abril.

L’Agència de Seguretat Alimentària de la Generalitat de Catalunya presentarà la nova normativa que regularà el sector.

Aquesta és l’única fira sectorial que se celebra a Catalunya per tal de dinamitzar un sector a l’alça.

L’Espai Empresa comptarà també amb una jornada tècnica on s’oferiran càpsules d’interès tant pels food trcuks com per a persones emprenedores que vulguin impulsar el seu propi negoci.

La Food Truck Market&Co. de Salt que se celebrarà aquest cap de setmana al Pla de Salt ha incorporat dues fashion trucks, unaperruqueria canina i una photo truck a una àmplia i variada oferta gastronòmica amb més de 30 food trucks.

Amb aquestes noves incorporacions la Fira disposarà d’un total de 35 furgoteques entre el 13 i el 15 d’abril en l’única fira sectorial de Catalunya que va néixer amb la voluntat de dinamitzar el sector i de convertir-se en l’esdeveniment de referència per a professionals, programadors culturals i el públic general.

La fira vol esdevenir a través de l’Espai Empresa un referent pels professionals del sector. Una quinzena d’empreses participaran el divendres 13 d’abril a la fira sectorial exposant els seus productes i serveis relacionats amb aquest negoci ambulant.

hi hauran un total de 35 furgoteques del 13 al 15 d’abril.

A més, durant tot el divendres es realitzarà una jornada tècnica on s’oferiran diverses càpsules formatives per als professionals i les persones emprenedores que vulguin impulsar el seu propi negoci.

La jornada comptarà també amb la participació de l’Agència de Seguretat Alimentària de la Generalitat de Catalunya que presentarà la nova normativa que regularà el sector. En concret, es presentarà el document definitiu de la Guia per a la preparació i venda ambulant d’Alimentació en Vehicles i Remolcs.

Alhora, un any més, les furgoteques es concentraran entorn a l’Espai Market on també hi haurà un Espai Lúdic amb tallers i activitats per gaudir en família i l’Espai Escenari amb una programació especial que presenta RGB-La Mirona

L’objectiu d’aquesta doble proposta lúdica i professional és convertir Salt en un aparador territorial per als diferents programadors, públics i privats, d’esdeveniments, festivals, fires i altres.

La programació de la segona edició de la Fira Foood Truck Marke&Co. es pot consultar al web http://www.foodtruckmarketsalt.cat/.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot