Joan Martin PSC Salt

Joan Martin (PSC) avisa que votar PP, C’s i Vox a Salt és «regalar» l’alcaldia als processistes

Demana el «vot estratègic» per al PSC l’única força constitcuionalista amb «opcions reals» de governar 

El PSC de Salt va instar els votants de PP, Ciutadans i Vox a no regalar l’alcaldia als que «tot el dia pensen en el procés». El candidat a l’alcaldia del PSC a Salt, Joan Martin, ha constatat que la suma de regidors de la dreta mai serà suficient per ser alternativa als independentistes. «Ni en els millors temps de la dreta han sumat 4 regidors, mentre que els independentistes aniran en massa a votar diumenge», lamenta. Per això, ha reclamat «el vot estratègic de tots aquells que volen que s’acabi el procés també a Salt».

«Sumar tots els vots de la gent que defensa la constitució en la candidatura del PSC, és la garantia que els llaços grocs, les manifestacions i els dies històrics seran substituïts per debats sobre els problemes reals de Salt», va avisar. Joan Martin va recordar que «des de fa mesos els socialistes som l’únic partit que es nega a debatre res que no sigui un problema per Salt».

En aquest sentit, els socialistes volen que «els votants de PP, C’s i VOX reflexionin i decideixin si els convé més un govern processista amb una oposició dividida i dèbil o un govern constitucionalista fort i que tingui un projecte 100% pensat per la gent de Salt».

Joan Martin, a més, ha apel·lat la resta de votants, especialment els progressistes de Podemos i Canviem Salt -que es presenten dividits- a no tenir por de sumar-se als socialistes. «Nosaltres som els defensem l’educació pública, les pensions, l’autogovern i la lluita contra violència de gènere, així com la llei de l’avortament o del matrimoni homosexual» que considera que ha convertit Espanya «en l’enveja i l’avantguarda del món progressista».

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí