Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Esquerra Salt vol convertir la ciutat en el pol d’atracció econòmica del Gironès

Esquerra Salt vol convertir la ciutat en el pol d’atracció econòmica del Gironès

La candidatura republicana a posta per seguir treballant per convertir Salt en una ciutat amb “més activitat econòmica”, de serveis públics i comercial, que faciliti la generació d’oportunitats laborals.

Esquerra Salt vol convertir la ciutat en el pol d’atracció econòmica referent del Gironès. La candidatura republicana a posta per seguir treballant per convertir Salt en una ciutat amb més activitat econòmica, de serveis públics i comercial, que faciliti la generació d’oportunitats laborals i que dinamitzi l’economia local.

El candidat d’Esquerra Salt, Jordi Viñas, ha explicat que seguiran treballant “ tant en els nous àmbits de desenvolupament com en la revitalització i recuperació de l’activitat econòmica en sectors tradicionals del casc urbà.”

La candidatura republicana aposta per seguir avançant amb el sector sud. “Ningú havia arribat tant lluny com nosaltres en 4 anys. Ara ho tenim tot a punt perquè hi comencin a passar coses”, ha explicat Viñas.

En aquest sentit, Esquerra treballarà per acollir un equipament sociosanitari de primer nivell conjuntament amb les facultats de medicina i infermeria i per la implantació d’empreses i equipaments comercials en el Sector Sud.

“De fet, durant els darrers mesos ja han començat a instal·lar-se noves empreses a l’entorn comercial que ja tenim”, ha indicat l’alcaldable, Jordi Viñas.

L’eix Ciutat d’Oportunitats recull 14 propostes concretes per seguir desenvolupant Salt a través de la dinamització econòmica i recuperant l’activitat econòmica en sectors tradicionals del casc urbà.

Entre les propostes d’Esquerra Salt per seguir fent de Salt una “Ciutat d’Oportunitats”, hi ha l’ampliació de la Factoria Cultural Coma Cros, dinamitzar el petit comerç a través dels eixos comercials, o treballar pel desenvolupament del Pla estratègic en economia social i solidària.

Esquerra Republicana a Salt presenta un programa farcit amb més de 50 propostes per seguir fent créixer Salt com una ciutat verda, educadora, amable i on tothom hi pugui tenir una oportunitat per realitzar la seva vida tan personal com professional.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot