Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Discurs de l’acte Final de ERC Salt

Més de 600 persones s’han reunit aquest vespre a la pista poliesportiva de Salt en l’acte de final de campanya de ERC Salt, que incloïa un sopar popular.

L’acte ha finalitzat amb el discurs del candidat d’Esquerra Republicana de Salt, Jordi Viñas, que transcrivim a continuació:

Molt Bon vespre, veïns i veïnes, gràcies per acompanyar-nos, fer pinya i donar suport en aquest acte final de campanya.

Jo sóc com sabeu qui encapçala la candidatura d’esquerra Republicana, però és evident que amb mi hi ha un gran equip de persones que sense elles res del que hem fet, estem fent i farem seria possible. Per això m’agradaria demanar que la gent de la candidatura m’acompanyi aquí a dalt.

Avui acabem una campanya electoral de 15 dies molt intensos, on hem fet un gran esforç per explicar les nostres propostes, porta a porta, veí a veí, molts de vosaltres en sou testimonis, hem vingut a les vostres cases a explicar-vos els eixos de campanya, Ciutat verda, ciutat amable, ciutat educadora i ciutat d’oportunitats.

Però això encara no s ́ha acabat, d’ara fins Diumenge hem de ser capaços de mobilitzar amb la vostra ajuda a tots aquells que dubten, o que pensen que per un vot no passa res o que ja està tot guanyat.

Doncs a tots aquests els heu de fer veure que cada vot compte, que res està guanyat i que només omplint les urnes de vots d’Esquerra Republicana garantirem una majoria que garanteixi un govern fort i estable al nostre municipi.

Som el vot que pot frenar l’extrema dreta, que pot garantir els drets individuals i col.lectius de tothom i que presentem un projecte real i viable per Salt, perquè tenim l’experiència, tenim la il·lusió i tenim el millor equip humà per fer-ho possible.

Diumenge doncs, tenim l’oportunitat de tornar a tenyir de groc el País, només amb ajuntaments d’alcaldes i alcaldesses compromeses amb el govern i les seves institucions avançarem cap a la República, nosaltres hi vam ser, hi som i hi tornarem a ser com a l’1 d’octubre de 2017.

Pels nostres presos polítics i exiliats, diumenge omplim les urnes de dignitat perquè com diu l’Oriol, els vostres vots ens faran lliures.

Visca Salt i Visca Catalunya.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot