Comunicat de l’Ateneu Coma Cros de Salt sobre la repressió estatal a Catalunya

Des de l’Ateneu Coma Cros de Salt volem comunicar el nostre posicionament a favor de les llibertats i els drets civils fonamentals que s’estan veient suspesos aquests dies a Catalunya i mostrar el nostre rebuig a l’actuació policial i judicial en un acte gravíssim contra els drets bàsics.

Des de la diversitat, la iniciativa ciutadana i el poder popular que sempre hem reivindicat la Federació d’Entitats Socioculturals de Salt, no podem deixar de manifestar el nostre rebuig als fets ocorreguts, així com per tota la persecució dels últims dies a impremtes, mitjans de comunicació i ciutadans. Tot plegat forma part de les pràctiques policials de l’estat contra el dret de l’autodeterminació dels pobles i la llibertat d’expressió que ens sumeixen en un estat d’excepció intolerable i sense precedents.

Davant els recents esdeveniments i per la necessitat de donar-hi una resposta ràpida, aquest posicionament no ha estat ratificat per l’assemblea. A l’espera de poder debatre-ho en aquest àmbit i havent-se pronunciat moltes de les entitats federades en aquesta línia, apel·lem als valors que han regit aquest projecte com són l’empoderament de la ciutadania, la gestió comunitària i el respecte de les llibertats.

Per tot això, considerem oportú posicionar-nos en contra d’aquest abús de l’estat a les institucions i ciutadania. No hi ha cap democràcia que es pugui defensar sota l’estratègia de la por i la repressió.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí