Dissabte, juny 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès regala vals de 10 €

L’Espai Gironès regala vals de 10 € per als restaurants i cinemes del centre

La promoció Star Plans es farà de l’11 al 30 de març per a les persones que presentin tiquets de compres a partir de 35 euros

L’Espai Gironès regalarà, de l’11 al 30 de març, 400 vals de 10 euros cadascun que serviran per gastar en els restaurants i cinemes del centre comercial, de dilluns a dijous i fins el dia 18 d’abril. La promoció Star Plans s’adreça a les persones que facin una compra de com a mínim 35 euros. Presentant els tiquets al Punt d’Informació podran obtenir els vals (un màxim de quatre vals per persona) fins que s’esgotin.

Aquest pla s’emmarca en les promocions periòdiques que fa l’Espai Gironès per retornar als clients la confiança i  per dinamitzar el centre comercial, com a espai de referència a les comarques gironines.

L’Espai Gironès regalarà 4000€ en vals.

Durant el període de la promoció, de l’11 al 30 de març, l’Espai Gironès acollirà l’exposició “L’espai a l’Espai” que farà un recorregut interestel·lar per descobrir curiositats sobre els planetes del sistema solar. La mostra s’ubicarà a la planta baixa del centre comercial.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot