Diumenge, març 26, 2023
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

La Última

Ja està oberta la Piscina Municipal d’estiu de Salt

La piscina municipal d’estiu de Salt ha obert aquest dilluns 29 de juny

L’aforament a l’equipament estarà limitat i s’anirà adaptant per complir amb les normatives de seguretat per evitar el risc de contagi per la Covid-19

Entre setmana hi haurà tres torns de bany lliure i els caps de setmana, quatre

Aquestt dilluns 29 de juny ha obert les portes la piscina municipal d’estiu de Salt sota una sèrie de normatives de seguretat per tal de fer front a la Covid-19 i evitar el contagi. L’aforament estarà limitat i durant l’estiu s’anirà adaptant a les noves situacions que es puguin anar plantejant.

Per tal de poder accedir a la instal·lació durant els torns de banys lliure, s’haurà de reservar prèviament a través de l’aplicació mòbil Uesports que està disponible per Android i iOS.

Els vestidors i les seves respectives dutxes estaran tancats i únicament es podrà accedir a la zona dels lavabos. D’altra banda, les dutxes de la zona de platja de la instal·lació sí que estaran obertes.

La porta d’accés a la instal·lació serà l’habitual però s’habilitarà una sortida per la porta de servei que dóna directament al carrer Miquel Martí Pol per tal que no hi hagi creuaments entre torns. Pel que fa al servei de neteja cal remarcar que serà continu durant tota la jornada. 

De dilluns a divendres, de 9 del matí a 12 del matí l’accés estarà restringit a activitats com l’Aguagym per la gent gran, casals d’estiu o campus.


Pel que fa als tres torns de banys lliures, l’horari serà el següent:

  • De 12 a 14.40 hores, 1r torn
  • De 14.40 a 17.20 hores, 2n torn
  • De 17.20 a 20 hores, 3r torn

Els caps de setmana, sense activitats dirigides ni casals, hi haurà quatre torns de banys lliures distribuïts de la següent manera:

  • D’11 a 13.15 hores, 1r torn
  • De 13.15 a 15.30 hores, 2n torn
  • De 15.30 a 17.45 hores, 3r torn
  • De 17.45 a 20 hores, 4t torn

La relació de preus per accedir a la instal·lació, aquest estiu seran els següents:

  • De 0 a 5 anys, gratuït
  • De 6 a 14 anys, 1’75 € per torn
  • De 15 a 64 anys, 2’5 € per torn

Majors de 65 anys, 1’75 € per torn

Millora de la instal·lació de la Piscina Municipal

Durant els mesos previs a la reobertura de l’equipament s’ha dut a terme una actuació per canviar tot el paviment de fusta sintètica que envolta els vasos de les piscines. En aquest sentit, s’han substituït per un paviment de gres, una actuació que ha comptat amb un pressupost de 15.000 euros.

Latest Posts

spot_imgspot_img

un xic de tot