Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

L’Ajuntament prepara un projecte perquè els diners no siguin un obstacle per als nens a l’hora d’accedir als casals d’estiu

A Salt es fan prop de 30 casals entre públics i privats

Amb el nom de Casals per a Tothom, l’Ajuntament de Salt ha engegat un projecte perquè els ingressos familiars no siguin un obstacle insalvable a l’hora de triar el casal d’estiu per als infants. La voluntat municipal és que una part dels infants de la vila que no podrien accedir a casals privats ho puguin fer.

Casals per a Tothom preveu que els casals privats, que utilitzin instal·lacions municipals, hagin de reservar una part de les places per infants de famílies amb dificultats econòmiques. Els serveis tècnics del Consorci de Benestar Social seran els que seleccionaran els infants, d’entre les famílies a les que fa seguiment. Els nens i nenes podran accedir a aquestes places i als casals públics, considerant la seva motivació i les característiques dels infants.

L’any 2016 es van oferir 30 casals d’estiu diferents a Salt, alguns públics i d’altres privats, que cobreixen tot tipus de temàtiques.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot