Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Realitat virtual Gratis a l’Espai Gironès

L’Espai Gironès ofereix una experiència de realitat virtual amb un simulador

Es podrà fer un recorregut divendres i dissabte, de manera gratuïta, per l’Estació Espacial Internacional i els seus voltants

L’Espai Gironès oferirà gratuïtament demà divendres, de 16:30 a 20:30h, i dissabte, d’11 a 14h i de 16 a 21h, una experiència de realitat virtual, amb un simulador que estarà instal·lat a la plaça del Foc, i que permetrà fer un recorregut per l’Estació Espacial Internacional (ISS), amb gravetat zero. Aquesta oferta serà gratuïta i adreçada als visitants a partir dels 7 anys.

Les persones que vulguin gaudir d’aquesta atracció també podran passejar pels voltants de l’ISS i amb els propulsors de l’equip desplaçar-se per on vulguin. La qualitat gràfica d’aquesta experiència és de gran nivell i s’aconsegueix que l’usuari senti que està a l’espai interestel·lar. Per aconseguir-ho es fan servir unes ulleres de realitat virtual que permeten veure tots els detalls en profunditat i altura. El sistema que s’utilitza és Oculus Rift, que és actualment el millor del mercat.

Realitat Virtual Espai Gironès 

L’Espai Gironès destaca que aquesta oferta forma part de les accions continuades que porta a terme el centre per oferir als visitants noves experiències i retornar la confiança que els visitants tenen amb el centre.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot