Dimarts, abril 23, 2024
spot_imgspot_img

La Última

ForaPlagues

ForaPlagues la vostra empresa de Control de Plagues

ForaPlagues, és una Empresa de control de Plagues amb una gran ànima. La voluntat d’aquest gestor de plagues és satisfer les necessitats del client particular, comunitats o  empreses.

Els nostres tractaments personalitzats s’adapten per abordar l’activitat de les plagues en cada època de l’any i necessitat.

Els nostres tècnics professionals i experimentats en el tractament i protecció de plagues respecten en tot moment les vostres inquietuds i pors davant la problemàtica o necessitat que puguin tenir.  Tractem cada cas com el més important i amb la mateixa quantitat de professionalitat com d’humanitat.

Per obtenir ajuda amb el seu problema de plagues i saber com acabar i eliminar amb els escarabats, paneroles, rates,  ratolins, formigues, vespes, termites… Necessiteu un Anàlisis de Tendències pel seu restaurant? Llavors, NO espereu! Truqui’ns avui per protegir casa seu o negoci.

Fora Plagues és una  Empresa control de plagues, que fem tot el necessari per resoldre el seu problema de plagues a Salt, Girona i Barcelona.

Quin Serveis podeu contractar a ForaPlagues:

  • DESRATITZACIÓ: Exterminar, i pautar mecanismes per controlar els rosegadors com les rates, ratolins o raps pennats (d’un local, naus, carrers, comunitat de veïns i qualsevol empresa).
  • DESINFECCIÓ:  Destrucció de microorganismes patògens o gèrmens nocius (bacteris, fongs i virus) que poden causar una infecció (en un ésser viu, un objecte, un medi…)
  • DESINSECTACIÓ: Eliminar (d’un organisme, d’un medi), insectes arrossegants, voladors  i altres artròpodes, especialment si són transmissors de malalties.
  • TRACTAMENTS PREVENTIUS  i DESPARASITACIÓ: Eliminació de puces, paparres i xinxes
  • TRACTAMENTS DE FUSTA: Tractaments contra insectes xilòfags, com les termites i els corcs.
  • LEGIONEL·LA: Prevenció, control i tractament del bacteri de la legionel·la a les instal·lacions on s’acumula aigua calenta sanitària, per tal que no superi els llindars de tolerància…

Garantia de satisfacció 100%

Quins són les plagues de  bitxos, insectes o mamífers més comuns?

Paneroles, Escarabats, Formigues, Mosques, Mosquits, Abelles, Vespes, Aranyes, Xinxes, Termites, Corcs, Plagues de Rates, Plagues de Ratolins…

[+] web Control de Plagues ForaPlagues

Latest Posts

spot_img

un xic de tot