Clinica Dental Raquel Arribas Salt Girona

La teva experta Dentista i Odontòloga de Salt, Girona

La Clínica Dental Raquel Arribas, és una Clínica Odontològica de Salt especialitzada en estètica dental i implants dentals a Girona. Tracten qualsevol servei odontològic: Empastes, mal de queixals, caries, gingivitis… especialistes en somriures.

Dentista Girona

La Dra. Raquel Arribas, directora i odontòloga de la clínica dental de Salt, i el seu equip de dentistes posen èmfasi en l’atenció personal i familiar de cada pacient i els seus acompanyants. Tot l’equip té una excel·lent formació i experiència especialitzada en tractaments odontològics convencionals, complexos i el més avançats.

Quins Tractaments trobem a la Clínica Odontològica

A la Clínica Dental a Girona de Raquel Arribas treballen dentistes especialistes en qualsevol àmbit de l’odontologia. A la Clínica dental de Salt poden tractar qualsevol problema odontològic.

Els més habituals són:

 • ODONTOLOGIA. Tracten i prevenen les malalties de la boca. Caries, Gingivitis…
 • CIRURGIA ORAL. Problemes amb el queixal del seny? A la clínica dental Raquel Arribas treballen amb totes les tècniques quirúrgiques que afecten els ossos maxil·lar i mandibular, ós alveolar, lligament periodontal, geniva i les dents.
 • IMPLANTS. La millor solució! Els implants dentals es l’opció més encertada per aquelles persones que han de substituir una peça dental per una altra nova en perfectes condicions. Més dubtes? 
 • ENDODÒNCIA. L’última opció per no perdre una dent. Popularment es coneix com “matar el nervi”. És la solució definitiva per solucionar els dolors provocats per la afectació del nervi. Estaràs en les millors mans!
 • PERIODÒNCIA. Cuiden de les genives. Injerts, microcirurgia periodontal, regeneració d’ós, allargaments coronaris… La solució al dolor de les genives.
 • ODONTOPEDIATRIA. La educació de les dents és important. El nostre ambient familiar minimitza les pors dels nens petits.
 • ORTODÒNCIA. Ortodòncies Transparents, de colors… Estudiem, prevenim, diagnostiquem i tractem les anomalies de posició, forma… de les dents, etc.
 • ESTÈTICA DENTAL. Som alegres i el somriure és el símbol de l’alegria. Per això volem que portis un somriure perfecte, al teu gust i sempre per sentir-te segur@ i guap@.

La Clínica dental en imatges 

Imatges de la Clínica Dental del Carrer doctor Castany de Salt. 

Per què Triar la dentista Saltenca Raquel Arribas? 

 • ODONTOLOGIA D’APROXIMACIÓ. La Clínica està en el carrer Dr Castany núm 59, entre el carrer major de salt i passeig de països Catalans. És un centre familiar i d’atenció personalitzada 100%.
 • SENSE DOLOR. Utilitzen tècniques per minimitzar el dolor. Ni notareu la punxada!
 • ODONTOLOGIA PREVENTIVA. Eviten l’extracció de dents. Arreglen no treuen. La millor opció per prevenim les malalties de la boca, són els Controls odontològics periòdics.

On Trobar la Clínica Dental Raquel Arribas?

📍 Carrer Doctor Castany 59 – 17190 – SALT (GIRONA).

📞 972 007 086

📱 603 017 047

📧 clinica@arribas.info

📢 ClinicaDentalRaquelArribas.com

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí