Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Glass la pel·lícula

La Pel·lícula Glass s’estrena el 18 de gener, alhora en tot el món

La història continua on ho va deixar la pel·licula ‘Múltiple‘.Glass reuneix tres personatges ja coneguts. Elijah Price (Samuel L. Jackson),el superdolent discapacitat més conegut com a Senyor Cristall, David Dunn(Bruce Willis), un home que té la capacitat de no poder ser mai ferit, i KevinWendell Crumb (James McAvoy), un jove que posseeix en la seva ment, una vintenade personalitats múltiples i una força sobrehumana.

Durada: 129 minuts

Gènere: Thriller, Suspens

Caçats tots tres, són tancats en un hospital psiquiàtric. Amb el pas dels anys, Elijah Price, reclòs en aquesta institució mental i on el mantenen sedat, s’ha rendit. Però aquest malvat és massa intel·ligent i, tot i el tractament a què el sotmet la Doctora Ellie Staple (Sarah Paulson), té un pla per escapar. El seu objectiu serà unir-se amb La Bèstia, una de les personalitats de Crumb. Serà David Dunn  qui tracti de frenar els seus plans, encara que detenir-los serà una tasca difícil.

Aquesta Seqüela tant d’ ‘El protegit’ com de ‘Múltiple’,pel·lícules de M. Night Shyamalan, poden ser un nou i explosiu thriller.

Es un Thriller d’homes amb superpoders sobrenaturals? O d’homesamb ments suggestionades per la imaginació de malalts psiquiàtrics?

Trailer Pel·lícula Glass

Des del moment en què el Sr. Night Shyamalan (‘El sisè sentit’) es va posar a escriure ‘El Protegit’ (2000) ja tenia en ment que aquesta obra d’art del thriller anava a ser una trilogia. No obstant això, no seria fins al 2016 que el director demostrés tal intenció. Va ser amb l’escena final de ‘Múltiple’… Esperem que us agradi la continuació.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot