Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Mercadona inaugura nova botiga a Salt

Mercadona tanca per obrir una nova botiga, amb una inversió de 3 milions d’euros.

Mercadona inaugura el 26 de novembre una nova botiga amb el nou model de Botiga Eficient Salt. El nou centre Mercadona concretament esta en el carrer Pla de Salt s/n, molt a prop de l’Espai Gironès i l’Hotel Sidorme.

Aquesta nova obertura suposa el tancament, el dissabte 24 de novembre, de la botiga situada en el Passeig dels Països Catalans, 47.

És un tancament per obertura.

Novetats del nou  Mercadona?

Aquest nou model de supermercat presenta novetats en totes les seves seccions. Per exemple, disposa de lineals específics de llet fresca i sucs refrigerats, un nou punt d’acabat de la carn, una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasat, i una góndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada. Així mateix, inclou un servei de suc de taronja acabat d’esprémer, una nova exposició a la peixateria per als productes de conquilla,i una nova secció de forn amb màquina per tallar el pa i pastisseria refrigerada, entre d’altres novetats.

També disposa d’una nova entrada amb doble vidre, que evita corrents d’aire, uns passadissos més amplis, i dos nous models de carretons de la compra molt més ergonòmics i lleugers.

Aquesta nova generació de supermercat eficient té un disseny totalment renovat respecte al model de botiga anterior, amb nous colors i materials, tant en la façana exterior d’accés al supermercat com en la distribució de les diferents seccions. Aposta també per espais amplis i diàfans, que faciliten l’entrada de llum natural, i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients.

Imatge Arxiu Mercadona

Tecnologia i ergonomia pels treballadors

Addicionalment, amb l’objectiu de facilitar les tasques diàries dels treballadors, aquest nou supermercat inclou múltiples mesures per millorar l’ergonomia i eliminar sobreesforços. Per exemple, el nou moble de caixa s’ha desenvolupat en col·laboració amb l’Institut de Biomecànica de València. La botiga també disposa de zones comunes perquè els empleats gaudeixin de més comoditat en els moments de descans, així com un menjador més equipat i uns armariets personals més amplis i còmodes.

Els 40 treballadors del Mercadona del Passeig d’Olot aniran a treballar al nou Mercadona Pla de salt.

Imatge d’arxiu Mercadona

A més, aquesta nova botiga ecoeficient està completament connectada tecnològicament, mitjançant la integració d’una sèrie de dispositius electrònics i eines col·laboratives per als treballadors, amb els quals es pot compartir informació des de qualsevol secció de la botiga, de manera que es facilita l’autogestió de cada supermercat i s’agilitzen els processos de tota la cadena. Entre els nous dispositius, hi ha, entre altres, la línia de caixes, les balances o l’ús de tauletes electròniques, que substitueixen el paper per fer gestions administratives. Tot això permet optimitzar els processos i conèixer la gestió de la botiga en temps real, la qual cosa facilita la presa de decisions i contribueix a una major agilitat, especialment, en la gestió dels productes frescos.

Estalvi energètic: botiga ecoeficient

Pel que fa a l’aspecte mediambiental, s’han pres mesures que permeten reduir fins a un 40% el consum energètic respecte al model de botiga convencional, com ara la millora de l’aïllament tèrmic i acústic amb l’optimització dels materials i el gruix de les parets i els sostres, i nous congeladors horitzontals més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient. A més, disposa d’un sistema d’il·luminació LED automatitzat que es regulasegons les zones i els moments del dia per a una gestió energètica molt méseficient.

Imatge d’arxiu Mercadona

Amb aquesta nova reforma, els clients de Mercadona es beneficiaran de la seva coneguda política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), que la companyia utilitza de manera exclusiva i que consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de forma permanent.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot