Dimecres, maig 29, 2024
spot_imgspot_img

La Última

EL ROSSINYOL JA ÉS AQUÍ!

Aquesta setmana hem fet la Festa Inicial del Projecte Rossinyol. Per 3r any consecutiu, 7 alumnes (mentorats) de 6è de l’Escola Mas Masó han conegut a 7 alumnes de la Universitat de Girona (mentors) que els acompanyaran durant tot el curs per tal que coneguin diferents espais del municipi de Salt: llocs d’oci, d’àmbit cultural, …

Durant el tret de sortida, hem comptat amb la presència de representants de la UdG, la Fundació SER.GI, Escola Mas Masó, famílies i alumnes del centre i estudiants de la UdG.

Un cop feta la roda de presentacions, a continuació hem fet un joc que ha servit per fer les parelles: mentor-mentorat. Tot seguit, cada parella ha tingut un espai on poder trencar el gel i conèixer coses dels uns als altres. Els alumnes de 6è han estat acompanyats en tot moment per les seves famílies. La festa ha acabat amb un petit refrigeri i una ruta per les instal.lacions de l’escola en la qual els mentorats han explicat, de primera mà, com és la seva escola als seus mentors.

Els estudiants de la UdG provenen dels Graus d’Infermeria, Treball Social, Criminologia, Ciències Polítiques, Química, Psicologia i Turisme. Que tingueu un bon vol ROSSINYOLS!

Escola Mas Masó SALT

Latest Posts

spot_img

un xic de tot