Dimarts, juny 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès i la Fundació Pasqual Maragall impulsen una innovadora campanya solidària

L’Espai Gironès i la Fundació Pasqual Maragall impulsen una innovadora campanya solidària contra l’Alzheimer

La campanya “Missatge a l’espai. Per un futur que tothom recordi” es durà a terme de l’1 de desembre al 5 de gener

Els visitants podran escriure missatges amb un record seu i el Centre Comercial els recollirà en un USB i els enviarà  a l’espai interestel.lar  

Recaptardiners per la investigació contra l’Alzheimer, una malaltia que afecta 1 decada 10 persones majors de 65 anys i que suposa un cost mitjà de 22.000 eurosper malalt a Catalunya. Aquest és l’objectiu de la campanya solidària de Nadal “Missatge a l’espai. Per un futur que tothom recordiquel’Espai Gironès durà a terme de l’1 dedesembre al 5 de gener en col·laboració amb la Fundació Pasqual Maragall.

En aquesta ocasió es compta amb dos padrins: el músic Pep Poblet i l’actor, director i autor teatral Martí Peraferrer.

Avuihan presentat la campanya el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà; la responsable de Màrqueting del Centre Comercial, Cristina Plana; la  gerent de la Fundació Pasqual Maragall, Glòria Oliver; el músic Pep Poblet i l’actor,director i autor teatral, Martí Peraferrer.

Missatges amb el record més preuat

El Centre Comercial instal·larà a l’estand de la campanya una pantalla perquè els visitants puguin escriure un missatge amb  el record que no voldrien oblidar mai. Per cada missatge l’Espai Gironès donarà 5 euros a la Fundació Pasqual Maragall. L’objectiu és arribar als 2.000 missatges i als 10.000 euros de donació que es destinaran a l’entitat.

 A més, l’Espai Gironès ha volgut anar més enllà i en el marc de la campanya solidària de Nadal es durà a terme una iniciativa molt  innovadora que consistirà en recollir en un USB tots els missatges que hagin escrit els participants i enviar-los a l’espai interestel.lar per mitjà d’una empresa especialitzada. I d’aquí a de deu anys el Centre enviarà un e-mail a cada  participant amb el record  que hagin deixat escrit. És la primera acció d’aquestes característiques que es porta a terme en un centre comercial i la intenció és assegurar que aquests records perdurin en el temps en una acció simbòlica que s’emmarca en la lluita contra l’Alzheimer.

Projecció benèfica de “Bicicleta, cullera, poma”

Una de les activitats destacades de lacampanya solidària de Nadal d’enguany serà la projecció benèfica, el 20 dedesembre a les 19:30h als Odeón Multicines de l’Espai Gironès,  de la pel·lícula “Bicicleta, cullera, poma”. A l’acte es comptarà amb la presènciadel seu director Carles Bosch ( nominat als Oscars per Balseros) i Cristina Maragall, filla de Pasqual Maragall i protagonistade la pel·lícula. Els participants podran fer donatius de forma voluntària itot el que es recapti anirà a la Fundació Pasqual Maragall.

A més, el 13 de desembre,  es durà a terme la projecció gratuïta de la pel·lícula “El diario de Noa” que també està relacionada amb l’Alzheimer . L’Espai Gironès donarà 5 euros  a la campanya per cada persona que hi assisteixi.

Conferències sobre l’Alzheimer i la investigació de la malaltia

El 11 i el 18 i desembre al matí es duran a terme als Odeón Multicines dues xerrades sobre l’Alzheimer i la investigació de la malaltia adreçades a alumnes d’institut. Les conferències aniran a càrrec de la Fundació Pasqual Maragall.

El desenvolupament de la campanya es podràseguir a través de les xarxes socials de l’Espai Gironès i del web www.espaigirones.com i s’hi podrà participar amb l’etiqueta #vullrecordar  explicant el moment que esvoldria recordar en un futur. Després el Centre Comercial sortejarà cadasetmana entre tots els participants una pel·lícula  en DVD relacionada amb l’Alzheimer.

Durant la campanya de Nadal també hi haurà el tradicional Tió del 6 al 23 de desembre ( de les 17:30h a les 19:30h) i el 24 de desembre ( de les 11:30h a les 13:30h). Es podran portar cartes als carters reials del 27 al 29 de desembre i del 2 al 4 de gener (de les 17:30h a les 20h); i els dies 31 de desembre i 5 de gener ( de les 11:30h a les 14h). A més de les activitats a la zona exclusiva per a infants ,el Kids Club, de dijous a dissabte i els diumenges en que el Centre Comercial estigui obert ( de les 17:30h a les 20h); els dissabtes també de les 11:30h a les 14:30h ; i els dies 24 i 31 de desembre de les 11.30h a les 14:30h.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot