L’Ajuntament de Salt convoca els veïns per explicar la implantació de les noves zones verdes i resoldre dubtes el 19 de juliol

La nova zona verda i les zones blaves, que es pinten aquesta setmana, entraran en funcionament el 6 d’agost.

L’Ajuntament farà una campanya informativa porta a porta amb un díptic on s’especifica com funcionarà el nou servei, el cost i el mètode de funcionament.

Els usuaris tindran també accés a tota la informació a través del web de l’ajuntament de salt.

L’Ajuntament de Salt organitza diverses sessions informatives el pròxim 19 de juliol a la sala de plens amb l’objectiu de resoldre els dubtes que tinguin els veïns i veïnes amb la implantació de la nova zona verda. A la reunió hi assistirà l’alcalde, Jordi Viñas, i el regidor de Mobilitat, Toni Vidal.

Les noves zones verdes, que es pintaran durant la segona quinzena de juliol, i les noves places de zona blava, que s’estan pintant aquesta setmana, entraran en funcionament el proper dia 6 d’agost.

Les places de zona verda són d’us preferent per als residents de la zona, i estan ubicades al costat de grans equipaments i serveis amb l’objectiu de facilitar l’aparcament dels veïns i veïnes. Les zones blaves s’ubiquen a zones comercials per tal de facilitar la mobilitat dels vehicles en benefici del comerç.

Els vigilants informaran a partir de l’1 d’agost als usuaris de l’entrada en funcionament de les noves zones d’estacionament per pagament per resoldre dubtes.

A més, l’Ajuntament farà una campanya porta a porta difonent un díptic informatiu on s’especifica com funcionarà el nou servei i el cost. A través del web municipal, els veïns i veïnes tindran accés al web de pagament d’abonaments i tota la informació sobre les zones verdes i una adreça de correu per a poder fer consultes.

El cost dels diferents abonaments per a una persona empadronada a Salt serà de 20€ anuals, 10€ trimestrals , 5€ mensuals o 0,25 cèntims per dia complet.​

Article anteriorGran èxit de la firma de discos de Luis Cepeda a Fnac de l’Espai Gironès
Article següentJa tenim la programació de la festa major de salt 2018!!

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí