Dimarts, maig 21, 2024
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

La Última

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Salt contracta a 6 joves per donar suport al projecte “Juguem?” durant l’estiu

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Salt contracta a 6 joves per donar suport al projecte “Juguem?” durant l’estiu

El projecte Brigada Jove de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Salt ha contractat a sis joves menors d’edat durant dos mesos per donar suport al projecte “Juguem?”; una iniciativa que fa ús de les places i patis d’escoles de Salt i els converteix en espais educadors i de cohesió social on s’ofereixen alternatives de lleure a la població.

“M’encanta el projecte, l’equip de treball i totes les activitats que dinamitzem. Ja fa dos anys que hi participo”, explica una de les joves voluntàries del projecte “Juguem?”.

El projecte Brigada Jove té més de deu anys de trajectòria i consisteix a formar a joves de quinze a disset anys en un curs de premonitor/a de lleure, que es realitza per Nadal o Setmana Santa a la Fàbrica Jove de Salt. Els participants d’aquesta formació tenen l’oportunitat de presentar-se en una entrevista laboral per poder treballar després donant suport al projecte “Juguem”? durant els mesos de juliol i agost, 16 hores setmanals.

“Estic molt agraïda per l’oportunitat que m’han donat i per haver tingut la meva primera experiència laboral” comentava una de les joves participants del projecte.

L’itinerari formatiu pretén que els joves participants de la formació en l’àmbit del lleure tinguin continuïtat, amb cursos de monitor/a o director/a d’educació en el lleure infantil i juvenil i monogràfics especialitzats, com per exemple, el taller de recursos per explicar contes infantils.

Latest Posts

spot_img
spot_img

un xic de tot