Diumenge, juliol 14, 2024
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Sergi Fabri candidat de PxC a l’alcaldia de Salt

Sergi Fabri candidat de PxC a l’alcaldia de Salt per les eleccions municipals de 2019

El jove saltenc rep total suport de la formació identitària per encapçalar la llista electoral a les pròximes eleccions municipals del maig de 2019.

A les anteriors eleccions del 2015, que va ser la primera vegada que Fabri encapçalava la llista, la formació identitària va obtenir uns bons resultats, aconseguint el suport de prop del 9% de la població i obtenint 2 regidors, quedant inclús per davant de partits polítics com Podem o Ciutadans.

Per això el partit identitari està convençut que aquesta vegada guanyar les eleccions és encara més possible. Així Plataforma per Catalunya ha manifestat que “Sergi Fabri és el millor alcalde que podrà tenir mai el municipi de Salt. És un treballador jove i incansable, encofrador de professió, que intenta sempre resoldre els problemes que afecten els veïns. En l’actualitat ja té l’experiència del funcionament de l’ajuntament que ha aconseguit durant aquests anys a l’oposició, té formació reconeguda per la Universitat Autonoma de Barcelona d’especialització en Govern Local i a més està cursant un doble grau en Dret i Ciències Polítiques i Administratives a la Universitat de Girona”.

Per la seva banda l’actual regidor ha reconegut estar “molt content de poder seguir donant la cara pels saltencs a les eleccions municipals vinents. Aquests anys a l’oposició, tant jo com el meu company, hem demostrat ser persones serioses i valentes que sempre lluitarem per salt sense por que ens titllin d’una cosa o altra, ens hem mostrat inamovibles i fermes en les nostres conviccions. Estic segur que el poble ho valorarà de manera positiva. Plataforma per Catalunya Salt es caracteritza per fer la política de la gent, nosaltres estem al seu cantó al carrer, tenim les seves alegries i els seus problemes, per això els entenem i sabem seguir una autèntica línia de política municipal.”

Per acabar, Fabri ha desvelat que la llista electoral de Plataforma per Catalunya a Salt, serà una autèntica llista de poble, amb saltencs i saltenques de totes les edats i de tots els barris, amb l’únic objectiu de posar ordre i recuperar l’honor que mereix ser saltenc.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot