La Federació de comerciants de Salt organitza, amb el suport de l’Ajuntament de Salt, la Diputació de Girona i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, la III Edició del Salt està de Moda que tindrà lloc els dies 23 i 24 de setembre de 2017 al parc de la Massana.

Salt està de Moda és una diada de promoció dels establiments associats, on els protagonistes trenquen les barreres dels seus locals per sortir al carrer i mostrar a la societat els productes i serveis que ofereixen d’una manera original i diferent. Una aposta important lligada a la idea de promoció global de la ciutat, el seu comerç i els seus productes més emblemàtics. Una acció global, transversal i completa, una estratègia de revitalització del centre urbà mitjançant una barreja equilibrada de comerç, cultura i oci. Un aparador alternatiu de la millor oferta comercial, lúdica, gastronòmica i cultural de Salt: Moda, art, cultura, market, música, creativitat i innovació.

Cinc espais ben definits en un mateix entorn, amb un munt d’activitats: Espai polivalent, Espai Tallers, Espai Market, Espai Gastronòmic i Espai de canvi d’imatge.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí