Dijous, juliol 25, 2024
spot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_img

La Última

Avançament dels concerts per a la Festa Major de Salt 2024

Di-Versiones, Julieta i Pelukass alguns dels caps de cartell dels concerts de Festa Major de Salt

També es comptarà amb Banda Neon, l’Orquestra Selvatana, l’Orquestra Rosaleda, 31 FAM, o Piratas Rumbversiones que amenitzaran les nits del Pla de Salt per oferir estils per a tots els públics

La Festa Major de Salt 2024, que tindrà lloc del dimecres 24 de juliol fins al dilluns 28 de juliol, comptarà amb una desena de propostes musicals destacades. Els grups Di-Versiones, Julieta, Pelukass i Banda Neon seran alguns dels caps de cartell, convertint l’Era de Cal Cigarro en el punt de trobada de la Festa Major de Salt.

La primera nit, el 24 de juliol, començarà amb la cantant Julieta, que actuarà a partir de la mitjanit. Posteriorment, a la 1.45 de la matinada, el grup Pelukass oferirà un directe amb una àmplia varietat d’estils musicals.

La nit de Sant Jaume, el 25 de juliol, serà protagonitzada per l’Orquestra Selvatana, que actuarà a les 8 del vespre i a les 10.30 de la nit per al ball de nit. El divendres 26 de juliol, 31 FAM, referents de la música urbana, actuaran a les 23.45, seguit de Banda Neon a la 1.30 de la matinada.

El dissabte 27 de juliol, Di-Versiones farà ballar l’Era de Cal Cigarro amb les seves versions a partir de dos quarts d’una de la matinada. Seguiran els Piratas Rumbversions, que pujaran a l’escenari a les 02.45 de la matinada.

El diumenge 28 de juliol, últim dia de concerts, comptarà amb l’Orquestra Rosaleda a les 8 del vespre i el ball de nit a les 10.30 de la nit.

En les properes setmanes es presentarà la resta de la programació musical de la Festa Major de Salt, així com altres actes, incloent el pregoner o pregonera que iniciarà les festes el dimecres 24 de juliol a les 9 del vespre amb el tradicional pregó.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot