La quarta edició de l’Espai Model Fashion Show se celebra fins dissabte i els visitats del Centre Comercial decidiran els guanyadors del títol

L’Espai Gironès donarà aquest dijous 12 d’octubre ( dia en que estarà obert al públic) el tret de sortida a les desfilades que fins dissabte ompliran de moda el Centre Comercial en el marc de la quarta edició de l’Espai Model Fashion Show. Es tracta d’un esdeveniment molt innovador amb què es vol acostar als visitants les noves tendències de la tardor i l’hivern.

Els responsables de l’Espai Gironès estan molt satisfets amb la gran participació que hi ha hagut en els càstings que s’han dut a terme del 4 al 7 d’octubre en una passarel.la instal·lada a la planta baixa del Centre Comercial. En total s’hi ha presentat més de 300 candidats procedents de diferents punts de la demarcació. D’aquests, s’han seleccionat un centenar de models que seran els que formaran part de les desfilades que es duran a terme dijous i divendres ( de les 18:30h a les 20h) i dissabte ( de les 18h a les 20h) de forma simultània a la cinquantena de botigues del Centre Comercial que participen en l’esdeveniment.

A més, per a tots els visitants durant aquests tres dies, el Centre Comercial ha posat en marxa tres sortejos amb els quals el públic pot guanyar lots de productes de les botigues col·laboradores i una estada amb allotjament a l’hotel balneari Font Vella. La participació es farà a través de les xarxes socials i el Punt d’Informació.

Avui i demà s’estan duen a terme els assajos ( de les 17h a les 20h).

Un any més l’Espai Gironès vol que sigui el propi públic qui decideixi els models que són mereixedors del títol de New Faces 2017. Així, els clients del Centre Comercial podran interactuar amb els models i participar dipositant el seu vot en una urna que s’instal·larà al Punt d’Informació i també a través del Facebook. Els guanyadors s’emportaran un book de fotos professional , a més de diversos lots de productes cedits per les botigues col·laboradores.

Amb la voluntat d’estendre la iniciativa a tota la família el Centre Comercial ha previst un espai propi per als més menuts a l’Espai Model Fashion Show. Així, el 14 d’octubre (de les 12h a les 13h) es durà a terme una desfilada de moda infantil. En el cas dels petits també s’ha programat un assaig dimecres ( de les 18h a les 19h)

Totes les actuacions estaran acompanyades pel DJ Jan Tubella i tindrà com a speakers a Carles Pérez i Dídac Tomàs i com a presentador de les desfilades a Albert Planadevall, tots ells de Ràdio Flaixbac.

Els preparatius i desenvolupament de la quarta edició de l’Espai Model Fashion Show es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Espai Gironès i del web http://www.espaigirones.com/

ESPAI GIRONÈS

Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’ excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sportzone, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

MULTI SPAIN MANAGEMENT  

Multi Spain Management SA realitza la gestió integral del centre comercial que comprèn els serveis de gerència, gestió patrimonial i re-comercialització del mateix, construint relacions de confiança amb els arrendataris (de tots els sectors) i la propietat, alhora que fomenta la modernització i la reestructuració constant del centre comercial gràcies al control efectiu dels seus resultats.

Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, empresa líder en el sector immobiliari, que en l’actualitat és propietari i / o gestiona centres comercials de gran qualitat a Europa i Turquia, incrementant el valor dels seus actius, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social de les ciutats i regions on s’ubiquen.

Multi és propietari i / o gestiona 130 centres comercials, que reben 400 milions de visitants cada any, que gasten una quantitat estimada de 4.000 milions d’euros en més de 6.000 botigues, restaurants i zones d’oci en més de 2.000.000 m² SBA. Multi compta amb més de 650 professionals qualificats, que presten serveis de qualitat altament especialitzats en 14 països europeus, inclosa Turquia (on és la major empresa propietària i de gestió de centres comercials). Multi disposa d’un estudi d’arquitectura, T&T Design, que dissenya tots els conceptes arquitectònics i de desenvolupament urbanístic del grup amb un segell únic. Des de la seva fundació el 1982, els seus projectes han estat reconeguts internacionalment per la seva naturalesa innovadora, qualitat arquitectònica, sostenibilitat i profunda sensibilitat pels entorns locals treballant constantment en la gestió d’estratègies ambientals per reforçar la seva política de sostenibilitat incrementant l’ecoeficiència dels projectes.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí