David Soler de Salt i Laidiany Lopes de Girona, New Faces de l’Espai Gironès

Han estat escollits guanyadors de la quarta edició de l’Espai Model Fashion Show a través dels més de 4.000 vots rebuts al Punt d’Informació del Centre Comercial i via Facebook

David Soler, de 18 anys i veí de Salt, i la brasilera Laidiany Lopes, de 31 anys i veïna de Girona, han estat escollits les New Faces de l’Espai Gironès d’entre els més de 300 candidats que s’han presentat. David Soler es el segon any que s’ha presentat a aquest esdeveniment y Laidiany Lopes la primera vegada, animats a fer-ho pels seus amics, segons han explicat. Un any més l’Espai Gironès ha volgut que fos el propi públic qui decidís els models que eren mereixedors del títol de New Faces 2017. Els visitants han pogut interactuar amb els models i participar dipositant el seu vot en una urna instal·lada al Punt d’Informació i també a través del Facebook. En aquest sentit l’Espai Gironès destaca la bona resposta del públic ja que s’han rebut més de 4.000 vots.

Els guanyadors s’emportaran un book de fotos professional, a més de diversos lots de productes cedits per les botigues col·laboradores. El segon premi ha estat per Ibrahim Aouladali i Mireia Ramirez i el tercer per Edwin de Paula i Andrea Romero.

Des de dijous i fins dissabte es van dur a terme desfilades que van omplir de moda el Centre Comercial en el marc de la quarta edició de l’Espai Model Fashion Show. Aquest esdeveniment vol acostar als visitants les noves tendències de la tardor i l’hivern.

Els responsables de l’Espai Gironès estan molt satisfets amb la gran participació que hi ha hagut en els càstings que es van dur a terme del 4 al 7 d’octubre en una passarel.la instal·lada a la planta baixa del Centre Comercial. En total s’hi ha presentat més de 300 candidats procedents de diferents punts de la demarcació. D’aquests, s’han seleccionat un centenar de models que són els que han format part de les desfilades que s’han dut a terme de forma simultània a la cinquantena de botigues del Centre Comercial que han participat en l’esdeveniment. A més, es van posar en marxa tres sortejos per guanyar lots de productes de les botigues col·laboradores i una estada amb allotjament a l’hotel balneari Font Vella a més d’entrades gratuïtes als multicinemes Odeon.

Amb la voluntat d’estendre la iniciativa a tota la família el Centre Comercial va preveure un espai propi per als més menuts a l’Espai Model Fashion Show, amb una desfilada de moda infantil que va tenir lloc el dissabte al matí amb un molt gran èxit de públic també.

Totes les actuacions han estat acompanyades pel DJ Jan Tubella i han tingut com a speakers a Carles Pérez i Dídac Tomàs i com a presentador de les desfilades a Albert Planadevall, tots ells de Ràdio Flaixbac.

Els preparatius i desenvolupament de la quarta edició de l’Espai Model Fashion Show s’han pogut seguir a través de les xarxes socials de l’Espai Gironès i del web http://www.espaigirones.com/

ESPAI GIRONÈS

Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’ excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sportzone, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.

MULTI SPAIN MANAGEMENT  

Multi Spain Management SA realitza la gestió integral del centre comercial que comprèn els serveis de gerència, gestió patrimonial i re-comercialització del mateix, construint relacions de confiança amb els arrendataris (de tots els sectors) i la propietat, alhora que fomenta la modernització i la reestructuració constant del centre comercial gràcies al control efectiu dels seus resultats.

Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, empresa líder en el sector immobiliari, que en l’actualitat és propietari i / o gestiona centres comercials de gran qualitat a Europa i Turquia, incrementant el valor dels seus actius, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social de les ciutats i regions on s’ubiquen.

Multi és propietari i / o gestiona 130 centres comercials, que reben 400 milions de visitants cada any, que gasten una quantitat estimada de 4.000 milions d’euros en més de 6.000 botigues, restaurants i zones d’oci en més de 2.000.000 m² SBA. Multi compta amb més de 650 professionals qualificats, que presten serveis de qualitat altament especialitzats en 14 països europeus, inclosa Turquia (on és la major empresa propietària i de gestió de centres comercials). Multi disposa d’un estudi d’arquitectura, T&T Design, que dissenya tots els conceptes arquitectònics i de desenvolupament urbanístic del grup amb un segell únic. Des de la seva fundació el 1982, els seus projectes han estat reconeguts internacionalment per la seva naturalesa innovadora, qualitat arquitectònica, sostenibilitat i profunda sensibilitat pels entorns locals treballant constantment en la gestió d’estratègies ambientals per reforçar la seva política de sostenibilitat incrementant l’ecoeficiència dels projectes.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí