Divendres, setembre 22, 2023
spot_imgspot_img

La Última

L’Espai Gironès inicia la campanya de Nadal

L’Espai Gironès inicia la campanya de Nadal amb un  concert de Víctor Branch

L’acte, amb la tradicional encesa de llums, es durà a terme divendres 17 de novembre  a les 19h

L’Espai Gironès donarà  el proper divendres 17 de novembre el tret de sortida a la campanya de Nadal amb la tradicional encesa de llums que aquest any tindrà com a protagonista l’actuació de Víctor Branch. El cantant i compositor gironí anirà acompanyat d’un guitarra. Branch va publicar l’any passat el seu primer disc , Introspective (del segell Visceral Records), amb clares influències de pop-soul i funky i amb tocs de jazz i hip-hop.

L’acte, que serà gratuït i estarà obert a tothom, començarà a les 19 h  i es durà a terme a la planta principal del Centre Comercial .

A partir del proper divendres les instal·lacions  de l’Espai Gironès lluiran la decoració de Nadal, elegant i càlida, que il·luminarà tots els racons del Centre Comercial . Els últims anys l’Espai ha acompanyat la tradicional encesa de llums amb actuacions espectaculars i que es mantenien com a sorpresa fins a última hora i també amb flashmobs.

Amb aquest tipus d’esdeveniments el Centre Comercial vol oferir als seus visitants la seva vessant més familiar i de compromís amb el territori així com transmetre valors positius.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot