Dissabte es va fer la inauguració de l’establiment, a la planta principal, amb sortejos, música i una gran afluència de públic

JD Sports va inaugurar dissabte la seva nova botiga a l’Espai Gironès, amb música, animació i sortejos i un gran èxit de públic. L’establiment es troba situat en un espai de 331 m2, a la planta principal. És el primer establiment que la multinacional britànica líder en moda urbana obre a les comarques gironines i el segon fora de l’àrea de Barcelona (el primer el van obrir a Tarragona).

La incorporació a l’Espai de firmes de referència JD Sports aporten un gran valor afegit i permeten que el Centre Comercial pugui continuar oferint als visitants una àmplia i diversificada oferta.

La companyia britànica, una de les líders del mercat en urban style i venda multimarca, amb seu a la localitat de Bury, va ser fundada al 1981 i està present a nombrosos mercats europeus. Actualment JD Sports opera a Espanya amb una trentena d’establiments. Amb un nou concepte més modern del disseny de botiga JD Sports ha revolucionat el món del retail.

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí