Dilluns, abril 15, 2024
spot_imgspot_img

La Última

La companyia britànica JD Sports obre a l’Espai Gironès la seva primera botiga a Girona

Dissabte es va fer la inauguració de l’establiment, a la planta principal, amb sortejos, música i una gran afluència de públic

JD Sports va inaugurar dissabte la seva nova botiga a l’Espai Gironès, amb música, animació i sortejos i un gran èxit de públic. L’establiment es troba situat en un espai de 331 m2, a la planta principal. És el primer establiment que la multinacional britànica líder en moda urbana obre a les comarques gironines i el segon fora de l’àrea de Barcelona (el primer el van obrir a Tarragona).

La incorporació a l’Espai de firmes de referència JD Sports aporten un gran valor afegit i permeten que el Centre Comercial pugui continuar oferint als visitants una àmplia i diversificada oferta.

La companyia britànica, una de les líders del mercat en urban style i venda multimarca, amb seu a la localitat de Bury, va ser fundada al 1981 i està present a nombrosos mercats europeus. Actualment JD Sports opera a Espanya amb una trentena d’establiments. Amb un nou concepte més modern del disseny de botiga JD Sports ha revolucionat el món del retail.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot