Dijous, maig 30, 2024
spot_imgspot_img

La Última

Un jove de Tossa de Mar i una jove d’Olot seran les New Faces de l’Espai Gironès

Han estat escollits guanyadors de l’Espai Model Fashion Show3 a través dels més de 3.000 vots de visitants del Centre Comercial

Marc Fernández, de 18 anys i de Tossa de Mar, i Alexandra Prat, de 16 anys i d’Olot,  són els guanyadors del títol New Faces 2016 que dissabte va atorgar l’Espai Gironès en el marc de la tercera edició de  l’Espai Model Fashion Show , l’ esdeveniment molt innovador de la moda a Salt que s’ha convertit en un referent.  A banda de ser la nova imatge de les campanyes del Centre Comercial, els dos guanyadors tindran l’oportunitat de fer-se un book de fotos professional.   A més, Marc Fernández i Alexandra Prat i els quatre joves que han quedat finalistes  s’han endut un lot de regals de sis botigues de l’Espai Gironès: If, Douglas, Parafarmacia, Druni ,Equivalenza i Palpelo. Per altra banda, l’agència Moda a mi Modo, coordinadora de l’esdeveniment, ha obsequiat amb cursos de model gratuïts sis dels participants en l’Espai Model Fashion Show 3 que, a banda dels guanyadors i finalistes, han destacat pel seu talent i actitud.

news-faces002centre-comercial-espai-girones-de-salt-girona

Per Alexandra Prat no era la seva primera experiència com a model ja que el passat mes d’abril va ser escollida  una de les imatges de la campanya institucional de l’Espai Gironès; però per Marc Fernández, l’Espai Model Fashion Show 3 ha representat el seu primer contacte amb aquest món. Els dos joves guanyadors han coincidit en que l’esdeveniment organitzat per l’Espai Gironès “és una gran oportunitat” per introduir-se en el món de la moda.

L’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A, ha volgut que el públic tingués un paper destacat i,  per tant,  decidís els models que són mereixedors del títol de New Faces 2016 implicant-se,  d’aquesta manera, en les activitats del Centre Comercial. En aquest sentit l’Espai destaca la bona resposta dels visitants que han dipositat més de 3.000 vots a través de l’urna que s’havia instal.lat al Punt d’Informació i via Facebook.

Durant deu dies, del 5 al 15 d’octubre, l’Espai Gironès s’ha omplert de moda i a través de l ‘Espai Model Fashion Show 3 ha apropat als visitants les noves tendències de la tardor i l’hivern. Un centenar de talents de la moda, han participat en els performances que s’han dut a terme durant tres dies de forma simultània en una seixantena de botigues del Centre Comercial; una iniciativa que ha tingut una molt bona resposta per part del públic que ha pogut interactuar amb els models col·locats als aparadors com si fossin maniquins. Els models es van escollir a partir de diferents càstings que van comptar amb més de 350 participants procedents de diferents punts de la demarcació.

Abans de donar a conèixer els guanyadors, i amb la voluntat d’estendre la iniciativa a tota la família, el Centre Comercial va preveure  dissabte un espai propi per als més menuts al Fashion Show, una desfilada de moda infantil que també va tenir una molt bona rebuda.

Totes les actuacions  van estar acompanyades per DJs de Ràdio Flaixbac.

Latest Posts

spot_img

un xic de tot