Reis de Salt
The three kings of orient

Els Reis d’Orient rebran els nens i nenes de Salt en un campament instal·lat a la Factoria Cultural Coma Cros

Els infants també podran conèixer a l’emissària reial, la princesa Samarcanda, i entregar els seus desitjos als carters reials

L’espai es podrà visitar el 4 i 5 de gener, de les 16.30h a les 20.30h, i caldrà fer reserva prèvia als detalls dels quals s’informaran properament.

Reis de Salt

Els Reis d’Orient ja han anunciat que visitaran Salt els propers 4 i 5 de gener i tots els nens i nens que els vulguin conèixer ho podran fer al campament que s’instal·larà a la Factoria Cultural Coma Cros. Durant els pròxims dies la Comissió de Festes de Salt donarà tots els detalls sobre tan assenyalades dates i com poder gaudir de la trobada.

De moment, els patges reials han comunicat als responsables de la Comissió de Festes que també acompanyarà a ses majestats la princesa Samarcanda.

L’horari previst per poder saludar-los serà de les 16.30 a les 20.30 hores i pròximament es farà arribar una carta reial a les famílies saltenques per tal que coneguin com dur a terme la visita perquè l’aforament estarà controlat i caldrà reserva prèvia per a complir amb les restriccions d’aforament i distàncies de seguretat per evitar els contagis per la Covid_19.

Aquesta programació que substitueix al campament tradicional de la Pista Poliesportiva i la posterior cavalcada resta pendent de modificacions que puguin establir les autoritats sanitàries segons l’evolució de la pandèmia

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí