Campament Reial a Salt

Recordeu que demà tindrem a Ses Majestats Els Reis d’Orient en el Campament Reial (Pista Poliesportiva, c/ Miquel, Martí i Pol) abans que desfilin per tot Salt damunt de les seves carrosses.

Salt els hi ha cedit l’espai perquè puguin instal·lar el campament Reial i així poder descansar i saludar totes les nenes i nens que vulguin fer arribar la carta als Reis o parlar amb ells.

campament reial comissió de festes de SAlt

Descobriu tota la màgia i personatges que es podran veure en el Campament Reial de Salt: La Princesa Samarcanda, les cuineres, les caramel·leres, el carter, els patges i tot els seus acompanyants estaran aquest diumenge 5 de gener de les 15.30 h a les 18.15 h.

els reis d'orient a salt

Si la desfilada reial no es pogués celebrar per pluja, tots els actes es faran en el campament Reial, i romandrà obert fins les 21h

LA CAVALCADA DE SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT

La cavalcada dels Reis d’Orient tindrà lloc diumenge a partit de les 19h.

La desfilada començarà en el  carrer Miquel Martí i Pol, seguint pel carrer de Mercè Rodoreda, carrer Major, travessia Santa Eugènia, carrer Sant Antoni i finalitzarà el recorregut aproximadament a les 20.30h/21h a la plaça 1 d’octubre, davant la Factoria Cultural Coma Cros. Aquest any la cavalcada dels Reis d’Orient a Salt comptarà enguany amb la novetat d’un mapping que es projectarà a la façana de la Factoria Coma Cros i  finalitzarà amb castell de focs artificials.

Feliç Campament Reial! i mil gràcies a totes i tots els ajudants que feu real la màgia i la il·lusió.  

TotSalt

FER UN COMENTARI

Si us plau, introdueixi el seu comentari!
Si us plau, introdueixi el seu nom aquí